Lányok! Pisiltetek már utcán buliból hazafelé?
Én hazaviszem, de néha van egy furcsa dolog. Ha sokáig tartom vissza, úgy, hogy már nem kapok levegőt meg már nagyon toporgok az ajtó előtt, akkor a pisilés után olyan érzés, mintha még pisilnem kellene, de hiába ülök a wcn még egy darabig, nem jön semmi és utána elég kellemetlen a lakásban lenni, mert érzem hogy mintha tele lenne a hólyagom.
A másik kellemetlenség meg az, hogy volt már olyan, hogy kiértem a wcre az utolsó pillanatban és elakadtam egy helyen a ruhámmal, ezért nem tudtam letolni a nadrágomat. Annyira kellett, hogy már nem bírtam tovább, muszáj volt pisilnem mert szétrobbantam volna és a vége az lett, hogy ruhástól ráültem a wcre és teljesen összepisiltem magam.
Ezért inkább elmegyek a hazaút előtt a wcre, hogy az úton ne kelljen és akkor nincs ez a kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!