Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nőket most már úgy kell...

A nőket most már úgy kell kezelni, hogy elsősorban emberek és nem pedig nők?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy egyre agresszívabbak, ridegebbek, keményebbek a nők. Kevesebb olyan nyávogósabb vagy nőiesebb nő van.

Előfordult már az is, hogy kedvesen próbáltam közeledni egy lányhoz és úgy lehordott mindennek, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Ekkor joggal vetődik fel az emberben, hogy így legyen kedves legközelebb. Meg úgy általában úgy az jön le elsőre egy nőről ma már, hogy kemény. Nem pedig nőies.

Ezért kérdezem, hogy elsősorban lehet úgy kezelni ma már a nőket is, mint egy férfit? Hogy dehogy segítek, dehogy vagyok kedves, dehogy van bármiféle előjoga bármihez is. Küzdjön meg mindenért ugyanúgy, mint a férfi. Én azt hiszem ezt az irányt veszem fel, mert szerintem nem szeretik már a szép szót.

2023. aug. 5. 06:03
 1/8 anonim válasza:
32%
A legtöbb nő normális. Nem mind libsi.
2023. aug. 5. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
99%

Eddig is így kellett volna.

De az utolsó bekezdést nem értem: egy férfinak is segítek, vele is kedves vagyok stb.

Ne gyere Te is ezzel a nevetséges "jó, ha egyenlőség kell, akkor nyisd ki az ajtót magadnak!" baromsággal.

Egyébként akkor most nem leszel kedves már senkivel sem? Mert úgy tűnik, eddig csak a nőknek tartogattad ezt.

Furcsa, nekem sosem volt gondom abból, hogy kedves vagyok.

2023. aug. 5. 07:49
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Én minden embernek segítek, mindenki felé kedves vagyok.

Nincs senkinek sem előjoga, eddig se volt. Azért segítünk a nőknek, mert fizikailag gyengébbek. Ennyi. Ha ezt az 1 dolgot kiszélesíted a személyiségükre, magadra vess.

Legyél kedves, csak normálisan, ne lenézően, mintha az ember férfi lenne, és mellette a nő, ahogy a kérdésben fogalmazol.

2023. aug. 5. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, édesanyádat hogy kezeled? Mint ember vagy mint nőt?
2023. aug. 5. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 Mivel nem erőkifejtésről van szó általában, ennek a fizikai erőhöz semmi köze, mert gondolom egy vékonyabb férfinak nem ajánlod fel azonnal a segítséged, vagy nem engeded előre, és a nők sem olyan gyengék azért. Nem kevesen sportolnak, pl.
2023. aug. 6. 11:40
 6/8 TappancsMancs ***** válasza:
Csak bizonyos jog vonzató kérdésekben, ügyekben nem lehet hártány az, hogy valaki nő. A magánéletben nyugodtak tekintheted nőnek, az teljesen normális.
2023. aug. 8. 12:17
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:
most nézem... bocsi az elírásokért
2023. aug. 8. 12:18
 8/8 TappancsMancs ***** válasza:

"Előfordult már az is, hogy kedvesen próbáltam közeledni egy lányhoz és úgy lehordott mindennek, hogy köpni-nyelni nem tudtam."

A kikosarazásnak semmi köze az egyenjogúsághoz! Ha nem megfelelő a hangnem a visszautasításkor, az más, azzal nem kell foglalkozni. Egy goromba nővel amúgy sem akarsz összejönni, tehát jó, hogy kiderült az elején. :) De ez nem egyenjogúsági kérdés.

"Ekkor joggal vetődik fel az emberben, hogy így legyen kedves legközelebb."

Ez is megint más kérdező. Egy goromba ember, akár nő akár férfi az nem húzható rá mindenkire és nem jelenti azt, hogy ne legyél kedves másokkal. Nem is beszélve arról, hogy azok a más emberek nem tehetnek egy ilyen esetről, semmi közük hozzá.

"Ezért kérdezem, hogy elsősorban lehet úgy kezelni ma már a nőket is, mint egy férfit?"

Ez meg egy zavaros szélsőség, aminek a valósághoz semmi köze, mivel egy nő az nem férfi és fordítva is igaz.

"...dehogy vagyok kedves, dehogy van bármiféle előjoga bármihez is."

Nincs előjoga... A nőknek kedvességből segítünk bizonyos esetekben és nem jogi-előjogi dolgok miatt. Hanem férfiként ez jól is esik, bennünk van...

2023. aug. 8. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!