Szóba álltok egyáltalán azzal, aki látszólag minden ok nélkul töröl az ismerősei közül a facebookon?

Attól függ, milyen kontextusban.
Ha postás vagyok, átadom neki természetesen a leveleit.
Ha bolti eladó vagyok, kiszolgálom.
De nem kezdeményezek barátságot.

Sőt!
Hogy képzeli egyáltalán?
Veszek egy aknavetőt!

#4 Csak épp nem minden ok reális.
Múltkor azért törölt valaki, mert nem lájkoltam a képeit.
4/5-ösnek:
A sikeres vállalkozó férjem elkövette azt a hatalmas baklövést, hogy adott pénzt egyik senkiházi kolléganőmnek, aki ezen "vérszemet" kapott és "rájárt" a férjem nyakára újabb pénzösszegek végett.... Szerencsére a férjem nem adott neki újabb pénzösszegeket, erre később törölt minket a facen, ez lett a hála az önzetlen segítségért....
Másik esetben tettem szívességet - NEM LETTEM VOLNA KÖTELES!!! - egy másik kolléganőmnek, aki ezt úgy "hálálta meg" később, hogy törölt a facen az ismerősei közül.
Az aljasságnak nincs határa, ugyanakkor ezek a gusztustalan emberpéldányok cselekedeteik által arra mutatnak rá, hogy nagyon meg kell válogatni az ismerősöket, undormány emberpéldányoknak semmilyen szívesség, semmilyen segítség nem jár.
Inkább legyek negatív ezek miatt mások szemében,de a hátbatámadást sosem tűrtem.

"tettem szívességet egy másik kolléganőmnek"
Kirúgattad? Csak mert ismertem olyan embert, aki úgy gondolta, hogy ő utálja azt a munkahelyet, jobb lesz másoknak is, ha nem ott dolgoznak. És még nekik kellett volna hálásnak lenniük.
Az aljasságnak tényleg nincs határa.
8/9-es: butaságokat nem kell irogatni, akkor inkább jobb, ha csöndben maradsz.
Nem rúgattam ki, hanem a szarjával ami nem az én dolgom lett volna, én foglalkoztam, mert ez szívesség volt részemről.
Ezek után semmit senkinek nem teszek meg és lehet utálkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!