Fiúként veled történt olyan, hogy közös meztelenség helyszínén pl. öltöző, zuhanyzó nem merted a gatyát letolni, de apukád, vagy más rád szólt, hogy vesd le?
Velemilyen nem volt
Sőtt pont fordítva apám mondta az uszodában hogy azért az öltöző fele menet a zuhanytól törcsit magam köré tekerhettem volna de a koli meg a sport miatt egyáltalán nem voltam szégyenlős
Most arra a 3 méterre minek takargassam magam
Én alapból le merem venni, úgyhogy én nem vagyok szégyenlős egyáltalán.
És nem is kéne szégyenlősnek lennie senkinek a saját neme előtt. 34 éves srác vagyok.
Nem volt ilyen.
Nálunk apám a szégyenlős. Pl. wc-ben nem tud úgy pössenteni, hogy mások is vannak a közelben. Én anno 14 éves koromtól hozzászoktam, hogy a wc volt az iskolai dohányzóklub, ahová úgy kellett betolakodni, és alig volt annyi helyem, hogy elővegyem az eccemű kígyót. Néha szó szerint 20 centire álltak tőlem a nagyobbak, akik gyakran beszólogattak, meg direkt a képembe fújták a füstöt, és ilyen körülmények közt is el kellett végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!