Vegre itt a pentek, es a heti zaro kerdes ugy hangzik,hogy mig varosban mindenki csak megy mint a szemellenzos lo, ugy falun miert varjak el,hogy mindenkinek koszonjon az ember aki szembe jon az utcan?
😆😆
Nem elég, hogy az illemet nem ismered (ha már köszönnek neked, köszönj vissza, nem csak a munkahelyeden, hanem ha falun vagy, akkor is), de még a helyesírásod is rossz. (Egy fentebbi mondatban helyesen egyelőre, nem pedig egyenlőre.)
Sziasztok!
Ezuton szeretnem megkoszonni az oldal minden tagjanak aki az elmult heten vette
a faradtsagot es valaszolt az altalam feltett (sokszor idegesito) kerdesekre es ezzel hozzajarult az altalam valasztott
temahoz "Nevtelenul a nagyvilagban" cimmel. A feladat az volt,hogy egy kitalalt szemely unalmaban raszabadul az internetre.
Hogy turik meg a tobbiek, mik a reakciok, mennyire segitokeszek a tobbiek,elfogadas,kirekesztes.
Egy het alatt sikerult felbirkoznom magam a 3as szintre,ami nem tudom,hogy nagy teljesitmeny e az oldalon.
Megkozelitoleg 170 valasz es 35 kerdes van a hatam mogott. 1 Torolt kerdes es egy torolt valasz.
Jo, tudom lehet hogy a "macskat borotvald le kopaszra ha bolhas" egy kicsit tulzas volt.
Ezuton elnezest a cicagazdiktol. Megegyszer koszonom mindenkinek,remelem azert hoztam egy kis mosolyt es vidamsagot
a hetkoznapokba. Az ezzel kapcsoaltos videomat kesobb linkelem es megnezheti aki kivancsi ra.
Szep napot kivanok mindenkinek, ezzel bucsuzom a kozossegtol.Sziasztok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!