Vegre itt a pentek, es a heti zaro kerdes ugy hangzik,hogy mig varosban mindenki csak megy mint a szemellenzos lo, ugy falun miert varjak el,hogy mindenkinek koszonjon az ember aki szembe jon az utcan?
Ha ismeri a másikat, akkor jogos a köszönés.
Ha viszont nem, akkor had legyen annyi intim szférája, hogy pl gyaloglás közben picit megpihen és elmerül a gondolataiban, valamint kizárja az amúgy túl sok idegen embert.
Engem például a túrán köszönés is a sírba visz. Vagy valakivel kettesben vagyunk a beszélgetésbe mélyedve, vagy egyedül a gondolataimba és kizökkentenek, mert köszönnek... Fogalmam sincs, miért....
Reméljük, belőled nem lesz térfigyelő néni, és fiatalon feldobod a talpad.
Így is egy zsenit fogunk veszteni.
Túrázni voltam egyedül. Szembejött velem egy szakállas férfi és ő is köszönt. Onnantól kezdve folyton hátra néztem, hogy jön-e utánam:)
Majd megnyugtattam magam, hogy túrázni csaknem jön egy elmebeteg:)
Hát sajnos hiába zavar, a falunk élők nem fognak csak ezért felhagyni a köszönéssel.
Ne köszönj vissza, ha ennyire zavar, maximum elkönyvelnek udvariatlannak (jogosan).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!