Mennyire bunkóság az, ha a buszon két ülést foglalok?
Azaz ha a mellettem lévő ülésre leteszem a táskámat és így nem tud senki mellém ülni?
Azért csinálom ezt, mert eléggé visszahúzódó a személyiségem és volt már példa, hogy mellémültek. Viszont én ültem belül és nekem előbb volt a leszálló helyem mint a mellettem ülőé.
Azonban a személyiségemből adódóan nem volt merszem egy idegen embert megkérni, megszólítani, hogy engedjen ki, ezért nem szálltam le a szokásos helyen. Csak akkor, amikor ő is leszállt, 2 megállóval később.
Ilyen esetekben bunkóság 2 helyet foglalni, ha nem akarom hogy mellém üljenek?
Én is ebben a helyzetben vagyok mindennap, nem izgat, hogy bunkóság e,ha leakar ülni, szól. Sok mindenki csinál így, nem lehet úgy tekinteni emiatt valakire, hogy ő az aki egész buszt elfoglalja, miatta nem tud senki leulni stb
Az ember így is szorong, eléggé, hát még ilyenkor
Amíg nincs tömeg, addig nem gáz, de ha kezd megtelni a busz, akkor vedd az öledbe a táskádat.
A félénkségeden meg dolgozni kellene, az nem normális, hogy annyit nem mersz mondani egy idegennek, hogy "bocs, kiengedne"?
Nekem szorongásom van, de én se vagyok ilyen szerencsétlen. Nyugodtan kinyithatod a kicsi szád.
Kérdésedre válaszolva. Bunkóság, de nem véded meg vele magad attól, hogy melléd üljenek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok..
Kamu kerdes jelentsètek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!