Bunkóság lenne a volt igazgató-helyettesem letegezni?
Szóval az a helyzet, hogy 2 éve ballagtam a gimiből és az igazgató helyettes tulajdonképpen a szomszédom így elég gyakran összefutok vele.
Nem idős egyáltalán, 40 évnél nem idősebb és tipik olyan nő aki után még meg is fordul az ember :D
Igazából nyilvánvalóan a gimis évek alatt nem tegeztem, főleg mivel tanított is, viszont most így az elballagás után 2 évvel furcsán esik nekem, hogy még mindig "jó napot kívánok"-al köszönök egy ilyen fiatal nőnek és elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne ha legközelebb sziáznám. Hisz már nem az igazgató helyettesem és tanárom hanem szimplán csak a szomszédom.
Nektek mi a véleményetek?
Majd ha felajánlja.
Ha leérettségiztél, ennyi illem ragadhatott volna rád.
Huhh, ez alapvető nevelési hiányosság.
Duplán nem tegezheted le élből. EGyrészt mert nő, másrészt mert idősebb nálad. Mindkét jogon egyedül ő ajánlhatná fel a tegeződést.
NAgyon gáz és bunkóság lesziázni.
"Mai fiatalok már nen tanulnak illemet, mind ekkora alpári bunkó, hogy tegeződés alapjaival sincsenek tisztában?"
Ha hülyeség fájna, ordítanál. Illemről prédikálsz, miközben általánosítva lebunkózol egy korosztály, az igen :D
_
kérdező, valóban megvárhattad volna, hogy felajánlja, de nem kell annyira komolyan venni, mint néhány karót nyelt hozzászóló írja.
Egyébként nem tegeztem le eddig egyszer sem.
Csak feltevés volt, hogy mi lenne ha...
De úgy tűnik ezt sok embernek nem sikerült felfognia.
Mindenesetre köszönöm szépen a normális válaszokat, maradok a megszokottnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!