Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mávnál kötelező a dolgozóknak...

Mávnál kötelező a dolgozóknak a magázódás?

Figyelt kérdés
Ránézésre 20-22 körüli lányok erőszakosan magázódnak. Odaér, köszönök hogy „szia“, mutatom a jegyem, erre jön a kimért „jó napot kívánok“. Roppant modoros. Én 29 vagyok, de rendszerint 25-nek néznek. Szóval ennek tükrében méginkább modoros az egész. Szóval ez valami céges policy? Vagy saját kútfőből vannak ennyire bekomolyodva?

2022. nov. 8. 20:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Módfelett kíváncsivá tettél utolsó:D Lehet mégiscsak meglesem
2022. nov. 10. 20:23
 12/25 A kérdező kommentje:

hoppá, elnézést, a zötykölődő vonat egy véletlen elküldést eredményezett:D

*Lehet mégiscsak meglesem YouTube-on a hölgyet:D Olybá tűnik van humor faktor ebben.

Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy nem feltétlenül végzettséghez kötném. Hanem intellektushoz. De igen. Egyértelmű a korreláció a kettő között. Nyilván egy magasabb szellemi szinten lévő embernek nincs mit kompenzálnia a kommunikáció folytán. Nem akar erőszakosan alá-fölé rendeltségi viszonyt teremteni, hierarchizálni.

2022. nov. 10. 20:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

12:

nyugodtan nézd meg, azért érdemes. Igazából nem akarom annyira bántani a hölgyet, mert értelmesnek tűnik, de párszor mosolyogtam, hogy "ok boomer", pedig nem 18 éves vagyok.

főleg azon, hogy felnőtteket is próbál kéretlenül nevelni. na, ezt sosem fogom megérteni, hogy ezt hogy képzeli bárki is, aztán majd meglepődik, ha vki elküldi a francba.

"hogy nem feltétlenül végzettséghez kötném. Hanem intellektushoz. De igen."

igen, meg sztem a frusztrált emberek hamarabb fennakadnak ezen.

2022. nov. 11. 10:40
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
9 Már nem mindenhol magázódnak akkor sem, sőt :D
2022. nov. 12. 15:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Az őket ellnőrzők civilben mennek, nem tudhatja hogy ki vagy. Csak egy a átlag utasok közül, vagy egy ellenőrző szerv.
2022. nov. 12. 15:33
 16/25 anonim ***** válasza:
95%
Meg kellene barátkozni azzal a ténnyel. hogy az emberek különbözőek. Senki sem felsőbbrendű attól, hogy mindenkit tegez, vagy mindenkit magáz.
2022. nov. 12. 16:19
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
16: kérdező szövegéből pedig pont az jön le, hogy ő azért tegez, mert felsőbbrendűnek gondolja magát. A 10-es meg még adja is alá a lovat. Zsák a foltját.
2022. nov. 12. 17:13
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

17:

10-es vagyok. Többször elolvastam a kérdező kifejtését. hogy neked ebből hogy jön az le, hogy felsőbbrendűnek képzeli magát, számomra rejtély.

ja izé...az a válaszoló (aki lehet, h te vagy) bezzeg nem képzeli magát felsőbbendűnek, aki rögtön kioktatja és megneveli kérdezőt :D

ha a hlyeség fájna, ordítanál.

te vagy nem érted, amit olvasol, vagy azoknak az unatkozó "nagyon okos" válaszolók táborába tartozol, akik mindenfélét belelátnak a kérdésbe.

te voltál, aki az első oldalon próbálta nevelni a kérdezőt?:D tudod, milyen idegesítőek a hozzád hasonló átlagos képességű beképzelt idősebb emberek?

2022. nov. 12. 17:37
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem én voltam.

Elég érdekesen érvelsz... elmondasz mindenféle tudadlan vénembernek úgy, hogy fogalmad sincs róla ki vagyok, miközben azt próbálod megmagyarázni, hogy nem vagy felsőbbrendű :D

2022. nov. 12. 18:13
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
#10 Főiskolát végeztem, nem vagyok analfabéta (Nobel díjas sem), 3 nyelvvizsgám van és további kettőn elboldogulok turista szinten, mégis szívesebben magázódom.
2022. nov. 12. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!