Mávnál kötelező a dolgozóknak a magázódás?
Humán piolicynek is kéne lennie ennyi idősen. Nem volt gyerekszobád, vagy állatok neveltek mint Mauglit? Vagy csak szimplán bunkó vagy. Egy vadidegennek, aki ráadásul a munkályát végzi, pláne nő, nem illene sziával köszönni.
Az meg senkit nem érdekel ki kit mennyinek néz. Nem ezen múlik hogy hogyan köszönünk a másiknak.
Sajnos ez a mai hűdenagyonszabad világnak az egyik olyan mellékterméke amit nem tudok elviselni, pedig nem vagyok nagyon idős, 42. Mindenki mindenkit letegez. Nem normális. Egy vadidegen emgert nem kéne tegezni. Tessék megadni a tiszteletet a másiknak azzal, hogy ne sziázod le. És még neked ál feljebb... :D Nem normális. Nekem égne a pofám ha tegezésre visszamagáznának. Mindig a nő kezdeményezi a tegeződést! Ha ő nem akarja, akkor te csak az taplóságodat bizonyítod azzal hogy letegezed.
Nézd meg Görög Ibolya videóit a youtubeon és tanulj kis illemet.
Nem vagyok karótnyelt konzervatív, aki mindenképp éket akar verni a szociális érintkezések alatt egymás közé. Márpedig a fiatalok közti erőltetett magázódás az. Az a kevés magázódós ügyfelem igazi rideg, fölényeskedő alak. Ez utóbbi kiváltképp fontos. Mert ahogy megfigyeltem valamiféle hierarchiát próbálnak ezzel felállítani.
Szóval nem, nem óhajtok illemórákat venni a YouTuberól:D
Engem inkább az zavar, amikor a mekiben v. burgerben a 20-22 éves pénztárosok tegeznek. Mielőtt azt írnátok, hogyne menjek oda: az unokáim miatt megyek, akik amikor rendelek, nincsenek mellettem.
#6 Tudomásul kell venni, hogy van egy bizonyos fokú hierarchia.
„Tessék megadni a tiszteletet a másiknak azzal, hogy ne sziázod le. És még neked ál feljebb...”
gyanítom azért „áll neki feljebb”, mert nem kért kioktatást, főleg nem egy olyan embertől, aki képes leírni, h „munkályát”, aztán meg olyan baromságot, hogy nem a koron múlik a tegeződés.
„Nézd meg Görög Ibolya videóit a youtubeon és tanulj kis illemet.”
:D
pont a fajtád miatt járok egyre kevesebbet ide. egyszerűen fárasztó, hogy a hozzád hasonló frusztrált, átlagnál gyengébb értelmi képességűek nekiállnak itt utasítgatni meg nevelni náluk értelmesebb embereket.
egyébként meg meg tudom erősíteni, amit a kérdező írt. annyit még hozzátennék, h azt is észrevettem, hogy általában nem a nyelveket beszélő magasan képzett emberek erőltetik a magázódást érdekes módon, hanem a max. középfokú végzettségű nem annyira értelmes emberek.
fura,nem?
egyébként én néztem Görög Ibolyával interjút, mosolyogtam is rajtam párszor. a hölgy 75 éves, és hát hogy is mondjam…azért amiket mond, az már kicsit megmosolyogtató 2022-ben. Főleg, amit a ’hello” köszönésről mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!