Hogyan tolerálható külföldi feleségem hagyományos étele?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 14:37
21/24 Paczalos István válasza:
Ha feleségül vetted, akkor elfogadtad az életmódját is.. Ezek után nincs más kérdés/válasz
22/24 anonim válasza:
Pénztártól való távozás után................
23/24 anonim válasza:
Milyen szép is a népkeveredés, hajrá, biztos nem lesznek együttélési gondok a továbbiakban sem.
24/24 TappancsMancs válasza:
Szerintem is fölsöleges ebből ügyet csinálni. Inkább érdekes egymás ételeit kipóbálni és ami mindkettőtöknek ízlik az marad a repertoárban. Amúgy meg valóban megmondhatod kicsit viccelődve is, hogy drágám ez nagyon nem ízlik és mutass más ételt Kolumbiából. Nyilván van egy rakás ételük ami majd bejön és ez kölcsönösen is egymás ételeire. Szerintem érdekes ezeket kipróbálgatni. Még egy olyan próbát is megérne, hogy nézzük meg legközelebb tej helyett tejszínnel, az majdnem ugyanaz és nálunk ételekbe inkább tejszínt tesznek. Sok tejszínes mártás és egyéb létezik és nagyon finomak.
Szerintem ha úgy bárkinél valamilyen okból lakna egy pár hétre egy külföldi valaki és ő főzne, arra sokan kíváncsiak lennének. Én biztosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!