Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek beteges viselkedem?

Szerintetek beteges viselkedem?

Figyelt kérdés

nagyon sok mindent utálok pl puszi a homlokomon a hajamon 3 napos hajjal kizárt hogy kimennék mivel minden 2 nap hajat mosok

nem kedvelem a testi kontaktust mint pl ülök valahol mellém ülnek és összeérnek a combunk azt utálom

ha valaki beleiszik a közös inivalóba és nem tölti ki pohárban

és még sorolatnám..szerintetek hogy változtathatok ezeken a szokásokon mert a szüleim ezekkel piszkálnak hogy minek vagyok minek vagyok ilyen

ötletek?

2010. szept. 25. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem, kedves előző, a magyarokat az olyan undorítóan, ok nélkül és ellenségesen kötözködő emberek után ítélik meg, amilyen te magad is vagy. Akinek egy nem tökéletes helyesírású ember már máglyára való, aki azért van az interneten, hogy találjon valakit, akit szembeköphet. A te szemedben ott a gerenda. És kissé csőlátásod van. Néha tükörbe is kell nézni.

Jujj, mit fogok ezért kapni :)

Kérdező, most olvastam újra a kérdést, és észrevettem, hogy tippeket is kértél.

Ezzel kapcsolatban azt kérdezném, hogy hogyan reagálod le ezeket a helyzeteket? Nem esetleg az bántja a családot, hogy hevesen reagálsz, mikor pl megpuszilnak a homlokodon? Vagy bármi? Lehet, hogy csendben kellene kidühöngened magad, a puszit, meg ilyesmit úgy is lehet utálni, hogy pl nem jelented a helyzetet minden alkalommal, ha olyan történik, ami nem a kedvedre való. Én is voltam már így, ha megtanulod megtartani magadnak a véleményed, az talán segít.

De ez csak egy ötlet.

11:02 voltam

2010. szept. 25. 17:26
 12/17 A kérdező kommentje:

11:02

köszi a választ meg a védést :) rendes vagy :)

hát igen eléggé hevesen reagálok minden alkalommal de próbálom majd visszafogni magam

2010. szept. 26. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:

63%

Akkor most jo magyarosan, minden helyesirasi hiba nelkul:

Szegyeld a pofadat, Te senkihazi.

2010. szept. 27. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok. De tök ugyanaz amit leírtál. Én például a kezektől meg lábaktól is undorodom.

Nem tudom, nem beteges, hanem egyszerüen ilyenek vagyunk.

23/L

2010. szept. 27. 18:08
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

rendesek vagytok :)

2010. szept. 30. 19:35
 16/17 KÁELEF ***** válasza:

A helyesírás gurunak. Elmehetsz a francba, kötekedj a barátaiddal, ne idegen emberekkel arctalanul a neten.

A kérdezőnek. Teljesen normális vagy ezen a téren, ne változtass ezen, ez a normális hidd el, én is ilyen vagyok.

2010. okt. 1. 20:29
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm KÁELEF :D:)
2010. okt. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!