Szerintetek beteges viselkedem?
nagyon sok mindent utálok pl puszi a homlokomon a hajamon 3 napos hajjal kizárt hogy kimennék mivel minden 2 nap hajat mosok
nem kedvelem a testi kontaktust mint pl ülök valahol mellém ülnek és összeérnek a combunk azt utálom
ha valaki beleiszik a közös inivalóba és nem tölti ki pohárban
és még sorolatnám..szerintetek hogy változtathatok ezeken a szokásokon mert a szüleim ezekkel piszkálnak hogy minek vagyok minek vagyok ilyen
ötletek?
Szerintem mindenkinek vannak olyan dolgok, amiket utál. Meg lehet kövezni, de szerintem ezek beleférnek a normába. Pl a puszi a homlokra - más meg máshol nem szereti, vagy esetleg a simogatást nem szereti.... A haj dolog a személyes higiéniával van összefüggésben, és normális, hogy zsíros hajjal nem érzed jól magad és nem szívesen mennél emberek közé. A buszos, az idegenekkel való összepréselődés nekem sem a kedvencem, sőt. A közös italba beleivás nálam is tabu, ahogyan az, hogy a poharamba beleigyon bárki. Nem szeretem, és kész.
A családod csak azért piszkál ezekkel a dolgokkal, mert a java (a puszi, az ital, stb) "ellenük" szól, tehát őket is érinti, hiszen tőlük is elvárod, hogy ezt tiszteletben tartsák, holott nekik természetes, vagy normális lenne. Ezért lehet nekik ezt nehéz megérteni.
Viszont szerintem az ilyesmiket simán tiszteletben lehet tartani, ez nem "beteges". Mi pl mind tudjuk az ilyeneket egymásról a családban, és tiszteletben is tartjuk.
25/L
hát nem tudom, hogy akkor mi lehet, szerintem nem beteges, amúgy régebben engem is zavartak hasonló dolgok, az is lehet, hogy majd változik a helyzet :)
18L
Hú, engem meg az ilyen helyesírástól ver ki a víz. Komolyan ennyit tudsz magyarul vagy gyakorolsz, hogyan lehet minél több hibát belezsúfolni egy mondatba? Szerintem hagyj ki nyugodtan egy hajmosást, ne menj az utcára, de műveld magad.
"Szerintetek beteges a viselkedésem? vagy betegesen viselkedem?
"inNivaló"
nem tölti ki pohárBA"
"összeér a combunk"
és még sorolHatnám.
mi vagy te magyartanár? :D
nem zavar amúgy meg. nem mo vagyok szal nem kell nekem a magyar xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!