Miért ez a nagy kötődés? Beteges?
Az a problémám, hogy ha valakit megkedvelek, iszonyatosan kötődöm hozzá. Nem tudom miért, de ha szimpatikus hamar megszeretem. Például a múltkor is megismerkedtem apukám egyik munkatársával és annyira megkedveltem, aztán a lovas tanáromat is. (nők) És egyszerűen ez idegesít.
Aztán meg kb. 3 hónapja az egyik tanáromat (férfi) aki most megy kirándulni, 3 napig nem is látom és előre félek, hogy mi lesz velem...tavaly is volt egy másik tanár akihez kötődtem és sírtam is miatta mikor elballagtam...
Miért ez a túlzott kötődés az emberekhez?
Ez a korom miatt van?
15/L
Köszi
Ja és ha szomorú vagyok, vagy csak úgy akkor elkezdek sírni azért mert az adott illetőt rég láttam, pedig egyik se családtag meg semmi... és egyszerre csak 1 van, soha nem kötődöm többhöz
Szerintem ez ilyen kamaszkori hülyeség. Velem is így volt, 11 évesen kötődtem először így egy tanáromhoz, akiben később nagyot csalódtam. Szükségszerű volt évekig tar mert olyan elvárásokat támasztottam felé, és olyan tökéletesnek láttam, amilyen természetesen nem volt.
Később jöttek mások, volt, amelyik évekig tartott, más csak hetekig. Jellemzően olyanok, akiket vagy alig ismertem (mint nálad apukád munkatársnője), vagy tanárok, férfiak-nők vegyesen.
Szóval igen, a korod miatt van. Ideálokat keresel, de mivel tökéletes ember nincs a környezetedben, félig-meddig ismeretlen embereket ruházol fel csodálnivaló tulajdonságokkal. Nagyon szeretnél valakire felnézni és ragaszkodni hozzá, de mivel éppen válsz le a szüleidről, ők nem lehetnek ezek.
Ismerős érzés. Én nagyon soká nőttem ki. Akkor kezdett halványulni, amikor önálló életet kezdtem, és a mindennapi teendők elvették a figyelmemet, végleg azonban tavaly szűnt meg a kisfiam születésével. Ekkor nőttem fel.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!