Mire gondolsz, ha valaki egy pincér?
Őszinte leszek:
Ma a felszolgáló szakma nem arról szól, hogy a sok lusta ember nem képes a pulthoz tántorogni, ezért kell valaki, aki kihozza a cuccokat, hanem azért,mert az éttermekben akkora lenne a káosz,ha mindenki sorba állna, hogy inkább üzemi kifőzdéhez hasonlítana némelyik ven-ip-egység,nem pedig kulturált helyre,ahova nem csak enni-inni jár az ember,hanem szórakozni,kikapcsolódni.
Egyébiránt pedig valakinek csak ki kell adni a csemegéket, ezt pedig egy pultos egyedül nemigen bírná, bár mit lehet tudni, még megérhetjük...
Nekem nagyon fontos a pincér,illetve anak viselkedése.
Elég gyakran jàrok éttermekbe,kàvézokba, stb.
És nekem az elsö hogy a pincér milyen.
Volt hogy a sült krumplimat elsozva adtàk ide,erre szoltam a pincérnek,akinek a dolga hogy visszavigye a konyhàra,vagy jelezze a fönöknek,szakàcsnak,erre ö le àll höbörögni,hogy ilyen reklamàciot elöször hall,nem ö vette fel a megrendelést stb. stb stb.
Holott neki nem az a dolga hogy velem vitatkozzon,hanem hogy elnézést kérjen,és a felettesénél,vagy a szakàcsnàl jelezzen.
Na oda se mentem be többet.
Volt viszont olyan hely,ahol mosolygos pincér szlgàlt ki,illedelmesen,jo étvàgyat kivànva tisztességesen végighallgatva kérésemet ,az olyannak màr borravalot is szivesen adok.
Igenis szükség van a pincérekre,de az olyanokra,akik lelkiismeretesen végzik munkàjukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!