Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lányok! Mit gondolsz ha egy...

Lányok! Mit gondolsz ha egy fiú kinyitja neked a kocsija ajtaját?

Figyelt kérdés

-Elég régimódi, ennyire azért nem kel az udvariasság, biztos egy kis selyemfiú aki azt hiszi ezzel bevágódik

-Nagyon figyelmes, jó hogy még vannak ilyen srácok.

Egyéb véleményt is írhatsz:D

2010. szept. 19. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
utóbbi:D
2010. szept. 19. 15:19
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha a saját kocsija ajtaját nyitja ki, akkor csak egyszerűen udvarias.

Én bármelyik kocsi ajtaját kinyitnám neki.

Na, erről mit gondolnának?

2010. szept. 19. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Udvarias és nem gondolom az ilyen férfiakat/ fiúkat selyemfiúnak.

Örülj kedves kérdező, hogy találkoztál ilyennel. Nekem a párom ilyen természetű és közel sincs a selyemfiúhoz.

30/N.

4/16 anonim ***** válasza:
100%

A párom a mai napig kinyitja nekem ha az anyósülés felőli oldalról közelítjük meg az autót. Szeretem, hogy ilyen figyelmes.

21/L

5/16 anonim ***** válasza:
2.
2010. szept. 19. 15:23
 6/16 anonim ***** válasza:
hát igazábl egyik se. harmadik verzió: aranyos és udvarias, de ezt nem várom el egy fiútól. HA neki nem megterhelő, vagy nem csak azért csinálja hogy hűdejofejnek nézzen ki akkor oké, de nem godnolom úgy hogy midnenkinek meg kell tennie.
2010. szept. 19. 15:24
 7/16 anonim ***** válasza:
mi mikor évnyitóra mentünk (kocsival) tesóm . haverom , én és hát. ugye nekem nincs jogsim haverom vezetett de kinyitottam tesómnak az ajtót és nem röhögőt ki senki pedig sokan láttak
2010. szept. 19. 15:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Ez nem jó kérdés

A jó kérdés az, hogy mit gondolnátok arról a fiúról, aki nem nyitja ki nektek a kocsiajtót?

Szerintem ha úgy értek oda a kocsihoz hogy megtehetné, de mégsem, akkor az egy bunkó.

2010. szept. 19. 15:31
 9/16 anonim ***** válasza:

ha egy férfi kinyitja a nőnek a kocsiajtót, annak két oka van:

új nője van

új kocsija van :DDD

2010. szept. 19. 15:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kéve vagyunk együtt, a kocsi három éves lesz, de a mái napig kinyitja nekem az ajtót. Illedelem, amire nem köteles, de jólesik egy nőnek, szerintem legalábbis.
2010. szept. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!