Mitől gyerekes valaki?
Szia!
Én pedagógiai szakos vagyok, azért merek erről véleményt mondani.
Az hogy eljársz görkorizni,teljesen rendben van és nem gyerekes. Egy olyan tevékenység, amitől jól érzed magad, ráadásul a tested egészségmegőrzése szempontjából is hasznos.
A mai felnőttek nagyobb része érzelmileg nem viselkedik felnőtt módon. Itt arra gondolok, hogy az életében nem meri felvállalni saját magát, azt hiszi, hogy szükség van másokra a boldogsághoz. Persze nem csak ezt kell érteni alatta ez csak egy morzsája. Bővebben a Csernus est előadásban hallhatsz róla, vagy A Nő könyvében. Kicsit vulgáris ember, de ha követed a gondolatmenetét azért sok mindenre rájöhet. Ő nem azt mondja meg, hogy mi a helyes, csak hogy mik a lehetőségek.
Nem ismerlek, annyira, hogy ezt a könyvet ajánljam, csak azt tudom mondani, hogy nekem tetszett.
Amit viszont mindenki számára tiszta szívvel ajánlok, az Alan Pease: Miért hazudik férfi és miért sír a nő!
Ez egy kedves, őszinte, szórakoztató könyv, de első sorba sok mindre rávilágít, amit lehet hogy tudtál, de mégsem figyeltél rá eléggé. Amiért ajánlom, hogy nagyon gyakorlatias!
Private véleményem szerint, ha gondolataid és az érzéseid összhangban vannak, és a kezed a szívedre réve ki tudod mondani, hogy boldog vagy, illetve azt, hogy jó úton haladsz hogy egyre boldogabb legyél, jobban érzed magad, gy képzelted az életed stb. akkor valóban jó úton haladsz.
Dr. Csernustól, egy nagyon hasznos dolgot tanultam. Mégpedig azt hogy hogyan lehet felvállalni az érzéseinket, hogy lehetünk őszinték önmagunkhoz. Eleinte kellett egy kis merészség hozzá, de 1-1,5 hónap alatt teljesen megváltozott az életem. Nekem is vannak megoldandó feladataim,->
LEHET ÚGY ÉLNI, HOGY HISZEL A CSODÁKBAN, ÚGY IS LEHET, HOGY NEM. A TE DÖNTÉSED MELYIK UTAT VÁLASZTOD!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!