Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit illik barátnőm szüleinek...

Mit illik barátnőm szüleinek vinni első bemutatkozáskor?

Figyelt kérdés
A lány anyjának bonbonra/virágra gondoltam,apjának pedig valamilyen italra esetleg pálinka mert azt tudom, hogy szereti :D Csak annyi a gond hogy 16 éves vagyok barátnőm 15 és ez nem túl gáz hogy ennyi évesen szeszes italt viszek neki? :D
2022. máj. 22. 21:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%

Nem fogod.Első benyomás:Bármit beszerzel,biztos itatod a lányukat,iszákos a családod..:)

Nefeltsd:idegen vagy egyenlőre

2022. máj. 22. 22:11
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
Kidumálás rossz pont, vigyáááázzzzz! :)
2022. máj. 22. 22:12
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

Vigyél sütit,anyunak virágot

11# voltam

2022. máj. 22. 22:13
 14/30 anonim válasza:
63%

Anyukának virágot illik, apukának szesz helyett vihetsz valami prémium minőségű kávét pl ha szereti.

Esetleg néhány szelet sütemény is szóba jöhet mint kedvesség.

Szerintem nagyon figyelmes vagy, hogy gondolsz erre. :)

2022. máj. 22. 22:13
 15/30 anonim ***** válasza:
74%

Semmit nem kell vinned.

Három lanyos anyuka vagyok, felnőttek már. Én ereztem volna furan magam ha tini fiúk egy bemutatkozasra ajandekot hoztak volna.

2022. máj. 22. 22:35
 16/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell iylenkor még semmit.
2022. máj. 22. 22:39
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ennyi idősen első talira nem kell nagy ajándék. Anyukának egy pár szál virág, én vegyes, színes csokrot adnék, az fiatalos, kedves. Apukának szerintem semmi. Aztán ha sokáig együtt lesztek a lánnyal majd lesz még családi esemény amire vihetsz ajcsit. 15 évesen biztos nem veszi ki jól magát ha páleszt adsz az "apósnak"
2022. máj. 22. 22:46
 18/30 anonim válasza:
91%

Szerintem, attól is függ, hogy hogyan lett megtervezve ez a bemutatkozás, meg milyen tipusúak a lány szülei.

(Az én anyukám pl mindig imádta, ha kapott virágot.)

Ha pl egy ebéd vagy vacsi lesz szentelve az alkalomnak, mert mondjuk már jártok pár hónapja, akkor senki nem fogja rosszul érezni magát, ha viszel virágot meg esetleg süteményt. (Alkoholt azt inkább ne, vagy max úgy, hogy azt a te apukád küldi :D)

Viszont, ha kb. 5 percről van szó, hogy épphogy csak odaköszönsz, hogy jó napot, én vagyok a Pisti, és utána ennyi, mindenki megy a dolgára, akkor nem kell vinni semmit, bár a virág ekkor sem rossz választás.

Más ajándék viszont tuti nem kell.

2022. máj. 22. 22:58
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!! :)
2022. máj. 22. 23:03
 20/30 anonim válasza:
85%

Ha mindenképpen vinni szeretnél valamit és mondjuk ebédre vagy meghívva, akkor saját sütésű aprósütit. Mondhatod, hogy anyuddal csináltàltok mondjuk. És ez nem ilyen direkt ajándék, de nem mész üres kézzel se. És nem

adod át szinpadiasan, csak mondod h hoztál egy kis nasit, hova rakhatod és ennyi.

2022. máj. 22. 23:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!