Mit illik barátnőm szüleinek vinni első bemutatkozáskor?
Nem fogod.Első benyomás:Bármit beszerzel,biztos itatod a lányukat,iszákos a családod..:)
Nefeltsd:idegen vagy egyenlőre
Vigyél sütit,anyunak virágot
11# voltam
Anyukának virágot illik, apukának szesz helyett vihetsz valami prémium minőségű kávét pl ha szereti.
Esetleg néhány szelet sütemény is szóba jöhet mint kedvesség.
Szerintem nagyon figyelmes vagy, hogy gondolsz erre. :)
Semmit nem kell vinned.
Három lanyos anyuka vagyok, felnőttek már. Én ereztem volna furan magam ha tini fiúk egy bemutatkozasra ajandekot hoztak volna.
Szerintem, attól is függ, hogy hogyan lett megtervezve ez a bemutatkozás, meg milyen tipusúak a lány szülei.
(Az én anyukám pl mindig imádta, ha kapott virágot.)
Ha pl egy ebéd vagy vacsi lesz szentelve az alkalomnak, mert mondjuk már jártok pár hónapja, akkor senki nem fogja rosszul érezni magát, ha viszel virágot meg esetleg süteményt. (Alkoholt azt inkább ne, vagy max úgy, hogy azt a te apukád küldi :D)
Viszont, ha kb. 5 percről van szó, hogy épphogy csak odaköszönsz, hogy jó napot, én vagyok a Pisti, és utána ennyi, mindenki megy a dolgára, akkor nem kell vinni semmit, bár a virág ekkor sem rossz választás.
Más ajándék viszont tuti nem kell.
Ha mindenképpen vinni szeretnél valamit és mondjuk ebédre vagy meghívva, akkor saját sütésű aprósütit. Mondhatod, hogy anyuddal csináltàltok mondjuk. És ez nem ilyen direkt ajándék, de nem mész üres kézzel se. És nem
adod át szinpadiasan, csak mondod h hoztál egy kis nasit, hova rakhatod és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!