Mit illik barátnőm szüleinek vinni első bemutatkozáskor?
Virag/bonbon jó.
Apukának vigyél valami nasikát.😏
Ne alkoholt. Amugy eloszor villaskulcsot akartam írni de biztos van neki.
Amugy szerintem vigyél két bonbon-t. Egyiket az egyik szulonek, masikat a masik szulonek, anyukanak viragot is, apukanak meg valami szep kulcstarto a bonbon mellé.
Mi a f*sz már elnézést... Ajándékozás, egy vacak bemutatkozásra? Ne már...
Szerintem menj el, hozd a legjobb formád azt kész. Te ott idegen és vendég leszel, senki nem várja el tőled, hogy akármilyen ajándékot is adjál nekik. Azzal lesznek elfoglalva, hogy elsőre amit lehet megtudjanak rólad, hogy jobban megismerjenek, nem pedig azzal, hogy "no, most kapunk valamit, de mit, aggyá".
Szerintem nagyon figyelmes tőled, hogy ilyenre gondoltál. Én is a kis virág, csoki és kávé tábort erősítem.
(Látom, hogy sokaknak az a véleménye, hogy nem kell ajándék és tényleg nem kötelező, de ez egy kedves gesztus.)
23-as ilyenkor is szokas vinni valamit hiaba vered a nyalad. Termeszetesen vihet sajatkeszitesu dolgokat is pl. Papir dobozbol keszit díszes mini tarolot es stb.
Ha belegondolsz a szulok is kitesznek magukert. Ételkészítés, elotte bolt és háztartási munkák pláne ha ott alszanak.
Szoval jogos a kerdese a kerdezonek.
23-as es ez nem arrol szol amit te irsz. Nem a na aggya mar valamit. Hanem arrol hogy valaki megtiszteli a szerelme szuleit.
Attol fuggetlenul megismerik majd mikor beszelgetnek vele.
Jaajj hát azt csak kimagyaráznám - ha ezzel indítanál nálam (hazugsággal) nem kéne sokáig gondolkodnod, hogy mit hozz legközelebb.
Eleve nem kell semmi, tök felesleges, bonbont meg... tök jó, én is mindenkitől azt kapok, amiből nem ehetek, akkor meg?
27-es miért vetíted ki a frusztrációdat a kérdezőre?
Egyébként meg a kérdező meg tudja kérdezni, hogy netalántán van-e valami egészségi ok ami miatt a szülő nem ehet bonbont. Pl. cukorbetegeknek is van cukormentes bonbon is.
Biztonság kedvéért kérdezd meg a párod.
Nem kell vinned semmit. Ha nagyon szeretnél akkor csinálj sütit együtt anyukáddal és azt vidd. Esetleg vigyél egy szobanövényt.
Párom is 16 vagy 17 volt, amikor bemutattam, nem hozott semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!