Bunkosag csettintgetni a pincernek?
Csettintgetni a lakodalomban kell! Én pincér vagyok. És igen, elég nagy bunkónak gondoljuk azokat,akik esetleg csettintgetnek,vagy a poharat kocogtatják,ha jelezni akarják,hogy valami kínjuk van. Én pl az ilyeneket szándékosan meg sem hallom.
Volt már rá példa,hogy egy szemét vendégnek a levesébe köpött a szakács,mikor elpanaszoltam,hogy tapló,egy másiknak pedig én csepegtettem a levesébe igen erős adag guttalax hashajtót,mert úgy beszélt velem,ahogy még a kutyával sem szokás.Szóval csak óvatosan a csettintgetéssel,és a pincér emberszámba sem vételével! :)
Elvégre ennyi erővel csettintgethetnél a bankban,postán,fodrásznál is.
25/N
A pincér válaszolű jól tette a guttalax- ot. Nem kell bemutatni egy- két ember hogy tud viselkedni. Igen, bunkóság szerintem is, normálisan kell viselkedni, a pincér is ember, akárcsak te. Igaz, hogy az a munkája, hogy kiszolgáljon, de attól emberszámba kell venni. Mit szólnál, ha neked is ez lenne a munkád, és csettintgetnének neked, mint holmi kutyának? Ennyi erővel már fütyülhetne is az ember, nemde? :)
Szóval nem illik.
az a baj kedves kommentelők, hogy jogos a kérdés. mármint lehet. ha baromi sok pénzed van, igazából szerintem megteheted. ha téééényleg baromi sok a pénzed. persze akkor már olyan étterembe jársz ahol a pincérek ezt nem veszik zokon, hiszen olyan borravalót kapnak. de érdekes, pénzért ezek szerint lesz valaki a másik "kutyája" ?
szóval szerintem helyfüggő ( persze egyébként kell hozzá egy arc. de annyi pénzel, nekem lenne hozzá ) (és ez a baj)
21:42 ez nagyon tetszett..:D
amúgy ha én pincér lennék egyszer csettintene vki biztos belenyomnám a fejét a kajába..
kíváncsi lennék ha ő lenne a pincér én meg a vendég mit szólna hozzá ha én ott csettintgetnék..
ha a normális jelzésre nem figyel én még kiabálok is. :-)
egyszer hajnalokig piáztunk meg kajáltunk egy étteremben.vagy 6szor intettünk a pincérnek hogy fizetnénk, mindig csak visszamosolygott és eltűnt.záróra után voltunk már és gondolom azt hitte , hogy még rendelni akarunk és ez elől menekülhetett.meguntuk az integetést, felálltunk az asztaltól és a pincérek "jó éjt" illetve "további jó szórakozást" kívánságai közepette elhagytuk az éttermet. olyan boldogan zárták be mögöttünk az ajtót , hogy nem volt 6unknak lelki ismeretfurdalása a kb 20 ezres számla miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!