Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkosag csettintgetni a...

Bunkosag csettintgetni a pincernek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Csettintgetni a lakodalomban kell! Én pincér vagyok. És igen, elég nagy bunkónak gondoljuk azokat,akik esetleg csettintgetnek,vagy a poharat kocogtatják,ha jelezni akarják,hogy valami kínjuk van. Én pl az ilyeneket szándékosan meg sem hallom.

Volt már rá példa,hogy egy szemét vendégnek a levesébe köpött a szakács,mikor elpanaszoltam,hogy tapló,egy másiknak pedig én csepegtettem a levesébe igen erős adag guttalax hashajtót,mert úgy beszélt velem,ahogy még a kutyával sem szokás.Szóval csak óvatosan a csettintgetéssel,és a pincér emberszámba sem vételével! :)

Elvégre ennyi erővel csettintgethetnél a bankban,postán,fodrásznál is.

25/N

2010. szept. 13. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Lol utolsó :D Kár, hogy nem belehugyozott a szakács. Utálom azt, ha valaki a másikat a szolgájának tartja. A legundorítóbb, legprimitívebb, legsötétebb senki az ilyen ember.
2010. szept. 14. 10:03
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

A pincér válaszolű jól tette a guttalax- ot. Nem kell bemutatni egy- két ember hogy tud viselkedni. Igen, bunkóság szerintem is, normálisan kell viselkedni, a pincér is ember, akárcsak te. Igaz, hogy az a munkája, hogy kiszolgáljon, de attól emberszámba kell venni. Mit szólnál, ha neked is ez lenne a munkád, és csettintgetnének neked, mint holmi kutyának? Ennyi erővel már fütyülhetne is az ember, nemde? :)

Szóval nem illik.

2010. szept. 17. 15:33
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
A pincér vagyok! Hidd el,vannak ilyen füttyöskedvű vendégek is! :)
2010. szept. 17. 15:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Füttyösök? Hát az aztán már mindennek a legalja. Akkor nem én találtam fel... és én még azt hittem, hogy ILYEN mélyre már nem süllyed senki... :)
2010. szept. 18. 15:34
 16/24 anonim válasza:

az a baj kedves kommentelők, hogy jogos a kérdés. mármint lehet. ha baromi sok pénzed van, igazából szerintem megteheted. ha téééényleg baromi sok a pénzed. persze akkor már olyan étterembe jársz ahol a pincérek ezt nem veszik zokon, hiszen olyan borravalót kapnak. de érdekes, pénzért ezek szerint lesz valaki a másik "kutyája" ?

szóval szerintem helyfüggő ( persze egyébként kell hozzá egy arc. de annyi pénzel, nekem lenne hozzá ) (és ez a baj)

2010. szept. 20. 15:27
 17/24 anonim válasza:
100%

21:42 ez nagyon tetszett..:D

amúgy ha én pincér lennék egyszer csettintene vki biztos belenyomnám a fejét a kajába..

kíváncsi lennék ha ő lenne a pincér én meg a vendég mit szólna hozzá ha én ott csettintgetnék..

2010. szept. 20. 17:29
 18/24 anonim válasza:
Az,de nagy,kivéve ha a haverod.P.Tibor
2010. szept. 20. 18:12
 19/24 anonim válasza:
89%

ha a normális jelzésre nem figyel én még kiabálok is. :-)

egyszer hajnalokig piáztunk meg kajáltunk egy étteremben.vagy 6szor intettünk a pincérnek hogy fizetnénk, mindig csak visszamosolygott és eltűnt.záróra után voltunk már és gondolom azt hitte , hogy még rendelni akarunk és ez elől menekülhetett.meguntuk az integetést, felálltunk az asztaltól és a pincérek "jó éjt" illetve "további jó szórakozást" kívánságai közepette elhagytuk az éttermet. olyan boldogan zárták be mögöttünk az ajtót , hogy nem volt 6unknak lelki ismeretfurdalása a kb 20 ezres számla miatt.

2010. szept. 20. 22:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 15:27-es,te voltál már pincér valaha? Egy jobb helyen sem elfogadottabb a csettintgetés,hidd el,a pincér ugyanúgy elítéli,mármint legbelül. A jó pincéren kívülről a vendég nem láthatja,hogy idegesíti,így aztán mosolygunk,és közben azt gondoljuk,hogy rohadjon meg a rohadt anyja,mégegyszer mondom,mindezt mosolyogva!Abszolút nem fogadjuk el attól se a bunkóskodást,aki nagy jattot ad. Sőt,ha egy bunkó vendég a végén mégis megmutatja,hogy ő a Jani azzal,hogy kétezer jattot ad,olyankor a kis tányérkán amin a számlát hordjuk az utolsó öt forintot is visszaadjuk,hogy vegye észre magát. A pincér foglalkozás egy nagyon szép szakma,csak sokszor hülye parasztok veszik igénybe a "szolgáltatást". Egyébként lehet,hogy nem is gondolnátok,de a csettintgetős,füttyögős vendég nem az átlagember,hanem a pénzesebb,befolyásosabb,nem ritkán politikus ember. Azok az emberek,akik nem annyira tehetősek,de mégis néha eljutnak étterembe(egyből felismerjük őket),mindig nagyon rendesen viselkednek,és tényleg örömmel szolgálom ki őket! Sőt,mikor a végén a gyerekük kéri a kakaós palacsintát,szándékosan le szoktam felejteni a számláról. :)
2010. szept. 21. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!