Az emberek miért nem néznek a lábuk elé?
Most jövök plázából, ha nem állok meg vagy térek ki illedelmesen, legalább öten konkrétan belémütköznek, és valószínűleg még nekik állt volna feljebb.
Nem konkrétan az a kérdésem, hogy mi vonta el a figyelmüket, hiszen láttam, hogy mobiloznak, kirakatot néznek, bár volt olyan is, aki nem, mégsem tért ki az utamból, pedig ő ment rossz helyen. Nem is arra akarok kilyukadni, hogy neveletlenek ezek az emberek.
De nekik is jobb lenne, ha nem ütköznének másba, szóval ha nem is jólneveltségből, legalább érdekből, rossz tapasztalatból okulva nem akartok odafigyelni, mi van előttetek?
Szerencsére én nagydarab vagyok és előbb-utóbb észrevesznek, de ha kisebb lennék, szerintem simán belémjöttek volna.
"Az emberek miért nem néznek a lábuk elé?"
Mert kutyaszarba lepni allitolag szerencset jelent :)))
Ez a modern világ betegsége, ellep bennünket mindenféle elektronikus kütyü. Abba az irányba megy a világ hogy 0-24-ben legyél online, így nyilván előbb-utóbb a valós, fizikai létezés háttérbe szorul. Talán mostanság a járványhelyzet is elősegíti ezt a folyamatot.
Majd biztos kitalálnak erre is valami alkalmazást az okoskészülékekre, hogy csipogjon vagy valami ha veszély közeleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!