Miként az udvariasabb előre engedni a lányokat?
a) A fiú maga elé engedi a lányt, a lány megy be előbb. A lány nyitja ki az ajtót és megy be, majd a fiúnak megtartja az ajtót.
b) A fiú megy be előbb, megtartja az ajtót a lánynak. Ekkor a lány nagyon közel sétál el a fiú mellkasa mellett.
Melyik az udvariasabb forma és ti hogyan szoktátok?
Ha valami oknál fogva a lány van elöl, kinyissa az ajtót, én megtartom, ő elengedi és bemegy.
Ha én vagyok elöl, a lány egyik felemen, az ajtó pedig kifelé, pont ellenkező irányba nyilik, mint amelyiken a lány van, akkor kinyitom neki. Ha egyoldalon lány és ajtó is akkor nem akadályozom.
Ha befelé nyilik, egymás mellett vagyunk, ha én megyek előre, bemegyek, megtartom ajtót, hogy bejöhessen, és én csukom be.
Izomból ráqrom az ajtót.
Feministák elérték, hogy leszrd a nőket.
Normál csajszik mehetnek gratulálni nekik.
"Ekkor a lány nagyon közel sétál el a fiú mellkasa mellett."
Te valami perverz disznó lehetsz, hogy ezt feltétlen bele kellett írnod.
Nincs udvariaskodás, félrelököm az ajtóból, vagy a fejével nyitom ki.
Amíg nem volt ez a femináci férfiterror, eszembe sem jutott, hogy ne legyek udvarias, előzékeny a nőkkel, de mostmár pusztuljanak az utamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!