Miként az udvariasabb előre engedni a lányokat?
a) A fiú maga elé engedi a lányt, a lány megy be előbb. A lány nyitja ki az ajtót és megy be, majd a fiúnak megtartja az ajtót.
b) A fiú megy be előbb, megtartja az ajtót a lánynak. Ekkor a lány nagyon közel sétál el a fiú mellkasa mellett.
Melyik az udvariasabb forma és ti hogyan szoktátok?
Elől megyek és kinyitom, de nem megyek be hanem megtartom karral. Vagy annyira belököm, hogy kényelmesen beférjen, és ha csukódik vissza akkor megfogom ismét karral. Én nyitom ki, de ő megy előre. Lehet hogy tök nehéz kinyitni az ajtót. Volt már ilyen. xd
Akkor ciki a lányt előre küldeni, hogy hé nyisd már ki nekem. Ha meg én megyek elől, akkor meg már eh. De elvileg vannak helyek ahova a férfinak kell elsőre bemenni szóval nemtudom. De én így tennék.
23/f
Ez jön le: FELESLEGESEN LÁBATLANKODSZ. Az ilyenek engem mindig felidegesítenek.
A 40+-os korosztálynak, akik más korban szocializálódtak, még ez talán bejöhet. De a mai lányok csak haladni akarnak a dolgukra, és nem dobják el tőle az agyukat, hogy megcsinálnak nekik valami olyat, amire ők is képesek. Nem akkora erőfeszítés kinyitni egy ajtót, hogy lovaggá üssenek érte.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!