Figyelj má! ha a magyarok olyan szegények kivel van tele az összes bolt nonstop és kiknek az autóikkal vannak tele az utak folyamatossan?
Igaza van a kérdezőnek.
Megy a rinya, de dugig van minden emberrel.
Az meg, hogy vannak szegények, mindenhol vannak, ne legyetek hülyék.
Én sem értem. Tele van persze az utca csövesekkel, de nyilván nem ők az átlag. Hiába lepik el egyre jobban a várost. (Lehet, hogy az országot is, ezt nem tudom. Csak arról tudok nyilatkozni, amit helyben tapasztalok.)
Számtalanszor tapasztalom, hogy nem tudok úgy elmenni vásárolni napközben, hogy ne legyenek millióan. Még egy plázában is ez a helyzet. Na már most, vagy mindenki műszakban dolgozik, netán folyamatos munkarendben, vagy nem tudom mit csinálnak. Vagy mindenkinek olyan munkája van, hogy home office-ban tolja. (Ezt is kétlem.) Én speciel a terhességem végett nem dolgozom, de azt sem látom, hogy mindenki más is terhes lenne az üzletben, szóval ez sem játszik 😂 Ugyanez az utakon is napközben. Majdnem mindenki autóval megy mindenhova. Leszámítva persze a reggeli és délutáni tömegközlekedőket, mert ők is sokan vannak. Akad bőven panaszkodó kollégám, akiknek soha nem elég semmi. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy teljesen jó körülmények között élnek. Általában azok sírnak a legjobban, akiknek mindenük megvan, ami egy kényelmes, tisztességes élethez kell. (Minimum nettó félmilliós fizetésű emberekről beszélek, csak hogy tiszta legyen.)
Az megnyugtatna ha olyan szegenyseg lenne mint pl Afrikaban?
Europai viszonylatban szegenyseg van Magyarorszagon. Nem mindenki szegeny, van aki megteheti hogy autoval jarjon es vasaroljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!