Hogy lehet kulturáltan, nem megbántóan, de mégis érthetően jelezni egy embernek, hogy nem szeretnék további ismeretségben lenni vele?
#1 - a lehető legrosszabb választ adta, hisz a ghostingolás a lehető legsértőbb módja egy kapcsolat felmondásának.
A nem megbántó felmondás pedig egy diplomatikus közlést jelent, melyben valós érvekkel támasztjuk alá döntésünk erkölcsi legitimitását. Ha nem rendelkezünk ilyen erkölcsileg jól megalapozott és logikus érvekkel, akkor valószínűsíthetően mi vagyunk az agresszorok és a másikat megbántó fél - aki valamilyen módon visszaélt a másik bizalmával.
Még egy kiegészítés a #4-es válaszhoz:
Gyakran magukat állandóan erotikus jelleggel kellető, selejtes személyiségű nők képzelik magukat zseniálisnak, mikor egy barátzónás ismerősükre ráunnak - akit azelőtt lelki szemeteskukának használtak, vagy csak rajongó kiskutyát szerettek volna - bármiféle invesztíció nélkül. Ekkor elkezdenek ghostingolni és az üres fejükkel (melyben csak egy idegszál feszül a fülek rögzítése céljából) "nem értik", hogy a másik miért van kiakadva az e-féle gusztustalan attitűdtől.
#6-os - és te őszinte voltál azokkal a bizonyos emberekkel? Ha pl. leveleztél velük, akkor volt valami közös téma, vagy csak egyértelműen szerelmi viszonyra hajtottak? Ha az előbbi igaz, akkor miért volt terhes a társaságuk? És ha az utóbbi igaz, akkor miért esett nehezedre megírni nekik, hogy nem találod őket szexuálisan vonzónak?
Mert az úgy van ám, hogy a bunkó módszer azért "bunkó", mert alapból jellemhibás emberek folyamodnak ilyesmikhez. Pl. egyes nőknél jól megfigyelhető, hogy kiöltöznek, fotóztatják magukat az Instagramra, Facebookra, stb. mint egy prosti, de amikor érdeklődést váltanak ki, akkor meg elkezdenek nyafogni, hogy szexuálisan zaklatják őket - pedig éppen ők követik el a szexuális zaklatást antiszociális minőségben!
Nem esett nehezemre, csak amikor már ötödjére sem értették meg, akkor vagy tiltottam vagy ignoráltam. Vagy az olyan, mondjuk Facebook-on, ismerős ismerőse, mi egyszer láttuk egymást az utcán, bejelöl, én nem igazolom vissza, mire írigat, hogy miért nem?
Nem minden nő prosti, már elnézést! Nekem nagyon sok random ember írogat meg akar az ismerősöm lenni, csak azért, mert nő vagyok. Pedig semmi kiöltözős, pucsítós fotóm nincs, a képeim többségén is kutya, macska. És mégis. Az antiszocális jeletésére meg keress rá, mert nem azt jelenti, amire gondolsz!
Vannak nők akik betegesen nárcista hajlamúak és állandóan szexuális objektumként kelletik magukat. Pl. a facebookra kirakott kép kvrvulásindexét javasolom az alapján megítélni, hogyha egy férfi mutatná magát "olyan" pózban akkor teljesen normális lenne-e, vagy pedig alapból bvzisnak, travi hímringyónak, stb. titulálnák-e az illetőt?
Mert valakik a szexi mosollyal oldalra sandítós, tarka ruhából combvillantós, köldökvillantós, lábfétises, ablakszemes, kiszívott foltokat hívogató nyakas és arcél fotókat nem tartják erotikus jellegűnek - pedig egyértelműen csak arra szolgálnak hogy minél több faxot felcsörgessenek - ha érthető a célzás. Aki ilyen szoft-erotikus fotókat rak fel magáról, az egyértelműen kommunikálja, hogy viszket a lába köze és igényel egy alapos megrakást! Ha pedig ezt nem így gondolja, akkor bizony antiszociálisan viselkedik - és nem csak a Táliboknál - hanem mindenütt a világon, ahol még nem "naturalizálták" a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!