Illik egy hosszú hajú nőnek teljesen kibontott hajjal mutatkoznia?
Bennem ez a kérdés még nem merült fel.
Szerintem igen illik, ahogy jónak érzed.
Miért számíthat ez illetlenségnek?
"mert a hosszú haj ékessége a nőknek"
Én személy szerint nagyon preferálom aa hosszú hajú lányokat, szerintem sok férfi társam is. Két dolog miatt javasolt összefogni a nőnek a haját:
1. Ne keltsen a férfiaknban bűnös gondokatokat.
2. Enok könyvéből kiderül hogy az asszonyok szépsége, főként a hajuk miatt csábultak el az angyalok, hogy feleséget vegyenek maguknak az emberek közül. Valószínűsíthető hogy az idők végén újra megpróbálják a keveredést (manapság erősödik az ufo propaganda).
Van, ahol vallási előírás tiltja a női haj mutogatását.
Van, ahol még tartja magát a régi szokás, hogy férjes asszony nem mutatkozik kibontott hajjal.
De ha egyik sem érint téged, akkor kizárólag rajtad múlik, hogy az adott helyzetben összefogva vagy kibontva érzed-e megfelelőnek.
Nő vagyok, hosszú a hajam, ha akarom kibontom. Szabad országban élünk, szabad emberek vagyunk.
Te minek érzed magad? Rabszolgának, vagy valami alárendelt lénynek, hogy szégyeled a hosszú hajad? Ha valami bajod van a hosszú hajaddal akkor vágd le rövidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!