Milyen temetkezést szeretnétek majd?
Figyelt kérdés
Persze minél később kerüljön rá sor mindenkinél, de ha magatoknak választjátok majd meg, milyen legyen, melyiket szeretnétek?
Én a hamvasztást szeretném majd, engem sokkal jobban nyomaszt a koporsós temetés.
2021. júl. 7. 11:56
A kérdező szavazást indított:
Hamvasztást.
Koporsóst.
14 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nekem mindegy. Mindkettő nyomaszt. A tested hamuvá égetése se hangzik túl bíztatóan. A szeretteimet viszont nem szeretném elhamvasztatni, ha arra kerülne a sor. Mert erre nem szokás, és lehet megjegyzéseket tennének a rosszindulatú helyiek, hogy még egy koporsós temetésre tellik? Meg fura, de nem szeretnék arra gondolni, hogy pl anyám teste egy 1200 fokos kemencében ég éppen. Tudom a kukacos verzió se jobb, de abba nem szoktam belegondolni. Magamnak meg tényleg mindegy!
2/6 anonim válasza:
Engem a kukacos verzió sokkal jobban elborzaszt, de igazából egyik sem kellemes. A halál mindenhogy egy nehezen elfogadható dolog, ezen még a mumifikálás sem változtatna.
3/6 anonim válasza:
Minél olcsóbbat. Lehetőleg vigyenek ki az erdőbe rókáknak és vaddisznóknak eledelűl.
5/6 anonim válasza:
Hamvasztást, de mindenképpen urnában eltemetve. Számomra a temetői szóróparcellás megoldás kifejezetten undorító (sőt kegyeletsértő), az meg csak plusz gondot okoz a hozzátartozóimnak, ha a Dunába vagy ilyemsi helyre kellene szórniuk. Az sem túl szimpatikus megoldás, mikor hazaviszi valaki a hamvakat, azt sem szeretném.
6/6 anonim válasza:
Olyat, ahol nincs kántor! Mert gyűlölöm őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!