Az amerikaiak miért nem otthon mosnak?
Sok filmben és sorozatban mosodába viszik a ruhákat, olyanok is, akiknek nagy házuk van.
Miért?
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy hurcibáljam a ruhákat valahova és haza :D
(A tisztító az más)
Mert így nem kell mosó- és szárítógép, hely, stb.
Így szokták meg.
A helyet nem értem, az én fürdőm kb 5 m2 és mégis befér egy mosó-szárítógép 🧐
Sose jutna eszembe lejárni valahova mosni 😑
Vagy lehet h az amerikaiak számára is van érthetetlen kényelmetlenség, amit mi csinálunk? 🤔
#4 azért mondom, hogy a tisztító az más.
Én azokra a mosodákra gondolok, ahol ugyanolyan mosógépek vannak, mint nálunk otthon és önkiszolgálóan működik.
#6 nagyon nyakatekert logika lehet az övék...
inkább összeszerveznek mindent, mint pár naponta bepakolni otthon a gépet és kivenni a ruhákat.
Engem kiborítana inkább :D
Nagyon furák :D
Aki rendes kertes hazban lakik annak van moso es szaritogepe. Nekunk is van de nekunk akkor is volt mikor apartmanban laktunk.
Viszont nem mindenkinek van az apartmanban moso es szaritogepe, sot a regebbi apartmanoknal elofordul hogy hely sincs kialakitva, tehat ha szeretnel akkor sem tudnal venni gepeket oda.
A apartmanoknal szokott lenni mosoda, hogy ha nincs sajat mosogeped akkor oda le tudod vinni a ruhakat kimosni.
A varosban is van tobbfele mosoda, ha az apartmannal nincs akkor oda viszik az emberek a mosnivalot.
Azert nem vesz mindenki moso es szaritogepet mert lehet hogy nagyon keveset most, pl egyedul lakik, raadasul sokat koltozkodik, lehet hogy a kovetkezo helyen mar adnak is gepet(ilyen apartman is van) vagy egy regi apartmanba megy ahol meg hely nem lenne a mosogepnek.
En egyszer mostam ilyen onkiszolgalo mosodaban mert olyat mostam amit nem akartam az otthoni gepbe berakni. Nem egy kenyelmes dolog mert odamesz, beteszed a mosast es kesobb visszamesz vagy ott megvarod hogy lejarjon, utana beteszed a szaritoba, azt is megvarod es aztan mesz haza. Kenyelmesebb otthon mert kozben tudsz mast is csinalni ameddig a mosas megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!