Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan mutatkozzak be barátom...

Hogyan mutatkozzak be barátom szüleinek? Azt tudom, hogy utálják ha csókolommal köszönnek nekik. Hogy köszönjek? Mindkettőjükkel kezet fogjak? 21L

Figyelt kérdés
A teljes nevemet mondjak kézfogáskor, vagy csak a keresztnevemet? Vinnem kell valami ajándékot? Sosem voltam még ilyen szituban. Egyáltalán mit mondjak? Nagyon izgulok.

2021. máj. 22. 09:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
66%

21 évesen már amúgy is puruttya dolog nőként csókolommal köszönni (Egyébként is puruttya, mert az "Kezét csókolom!", és a férfiak köszönése a nők irányába), szóval én 13 évesnél idősebb lány szájából hülyeségnek tartom, szóval jobb is, hogy azt nem erőltetik!

A jó napot kívánok tökéletes szerintem!

Én a sütit nem erőltetném, mert mi van, ha anyós akár valamit villantani, aztán még a végén túlragyogod! Szerintem bonbon, azt' csók! Azzal nem lehet melléfogni! 😁

Amúgy ne izgulj, mert ha utálatosak, akkor bármit csinálsz, azok lesznek, ha meg nem, akkor meg az izgulás nem használ a dolognak! ☺️

2021. máj. 22. 11:43
 12/12 anonim válasza:
2022. szept. 22. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!