Megéri kedvesnek lenni, minden bunkóval?
Mindenki a sablonos dumát nyomatja, "azt kapsz, amit adsz". De, azt vettem észre, ez az életben nem állja meg a helyét. Mindenkivel kedvesen, tisztelettel beszélek, de akkoris vannak olyanok, akikhez akár ilyen kedves, vagyok, bunkó velem, folyton, minden pillanatban, gúnyol, átver, kinevet stb. Akkor jön a duma, hogy majd meg változnak bla-bla. És mostmár rájöttem, aki velem bunkó(csak mert olyan kevde van, leszól, csesztet,) azzal énis az leszek, mert akkor legalább jogosan olyan velem.
Szerintetek is nagy baromág ez a "Azt kapsz, amit adsz" sablonos szöveg?
ez egy érdekes dolog.. a mai napig én is így voltam ezzel..tényleg,kedvesen,mosolyogva beszélek az emberekhez,aztán mit kapok?..
ma sminkeltem egy menyasszonyt, tipikus proli volt.. mosolyogva bemutatkozom neki, beszélünk-azaz ÉN- ,hogy mégis mire gondolt smink téren..? (láttam a szemén ,hogy LENÉZ , amiért szőke vagyok, mosolygok, és sminkelek..) mutatta,megcsináltam, hogy oldjam a hangulatot néha beszélgetni próbáltam, megdicsértem néhány tulajdonságát..de pfujj..micsoda gusztustalanul bunkó volt az a lány..EGYSZER SEM MOSOLYGOTT, vágta a fejeket, amikor megköszönte a sminket,bele sem nézett a szemembe, gúnyosan,erőltetetten préselte ki magából azt a kis rövidke köszönöm szót..
annyira nem butaság ez az elv.. olyannak kell lenni másokkal,mint amit elvárunk.. azok ,akik a kedvesség ellenére bunkók, azok lelki szegények, prolik, csodálkoznak hogy kapnak 1-2 jó szót..
én emiatt a perszóna miatt nem hagyok fel ezzel az elvvel! ...csak tudatosult bennem, hogy én is kerülhetek egy légkörbe egy ilyen emberrel-próbáld túltenni magad az llyen embereken-> én is azt próbálom tenni. :]
L/19
Majd valaki jól fejbe üt, ha bunkó vagy vissza...
Bunkók keresik a balhét, ha te bunkó vagy vele vissza akkor már meg van neki egy okk hogy kikezdjen veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!