Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha flörtőléstől van szó, milyen női gesztusokat, testbeszédet, viselkedést stb. tartotok szexisnek, ellenállhatatlannak vagy kedvesnek?
A kedvenc könyvemet linkelted be (-:
De én most a véleményekre, személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Pl. egy személyes élményem: egy férfi dobozt cipelt a kezében, de amikor meglátta, hogy jövök tartotta nekem a ajtót és előre engedett, pedig termésetesen jeleztem neki, hogy ebben az esetben hagyjuk a protokolt! Erre ő azt válaszolta: "Hölgyem az Uriember a pokolban is az, fáradjon előre"! Nekem ez baromi férfias és szimpatikus megnyilvánulás volt, aranyos! :-)
De egy másik példa: nekem az is mindig férfias megnyilvánulás, ha éppen bénázom a konditerembe egy gépbeállításnál vagy súlyfelrakásnál és egy férfi felkínálja a segítségét! Akkor biztosan hogy szeügyre veszem úgy is mint férfit, max nem az esetem :-)
Beletrafáltam :)
Én is szeretem ezt a könyvet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!