Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem magam, miért érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magam, miért érdekel még??

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel nyáron megismerkedtem. Nagyon szépen indult minden, de később benyögte hogy legyünk barátok. Jó benne voltam mert nagyon tetszett. De nem barátjaként kezelt, hol vagy, kivel vagy stb. Megelégeltem a viselkedését elküldtem. Utána derült ki hogy alkoholista, 3 különböző nő mondta hogy nőverő, pénzlenyúló, fiát csak abba a 2 napba segiti amikor vele van. Anyjaval el egyutt annak se segit semmit, anyagilag se fizikailag. Testvérével sincs jóba, annak a gyerekeit se tudja elviselni. Ittasan vezet, volt hogy elvették a jogositványat es ugy is vezetett.Minden szava hazugság. Ahogy idősödik egyre rosszabb. Decemberben beszéltünk, de megint baratom akart lenni, szexet akart stb de mondtam neki hogy ez nekem nem megy. Meg mondtam neki hogy a múltbéli dolgait nem tudom elfelejteni. És kiderült hogy ő mimdig látott engem, csak én nem. Csináltattam egy pici tetkót és már azt is tudta. Beszélgetés közben emlitettem neki egy csajszit. Erre januárban bejelolte a csajszit isminek. Akit regota ismerek, de nem vagyunk beszelő viszonyba. Igy lattam hogy a csajszi,milyen dalt oszt meg es az a pasi meg atkuldte nekem privatba a tiktokon. Elkuldtem a fenebe h nem vagyok a jatekszere. Erre tik tokon letiltott. De facen nem.Azóta kiirták hogy kapcsolatba vannak. Ez a csaj minden reggel jön a tesómért és gyerekéért, csajszinak is van egy gyereke együtt viszik őket suliba minden reggel. Pont erdekes hogy ezt a csajt valasztotta. De par szot a csaj meselt az ismerkedesukrol a tesomnak. Igy keresett meg engem is, hogy több kapcsolatat is letagadta elottem meg ő elotte is. De en idokozbe rajottem. Es nagyon akarta hogy hamar ismerjem meg a fiat, de nagyon korainak éreztem, meg akkor nem voltunk tul az elso randin. Meg plane a gyerek anyjat is ismerjem meg, ez raer ugy voltam vele. Csajszi meg masfel het alatt mindent mindenkit megismert. En gyorsnak tartottam mindent, de ezek szerint ő nem. Azóta a pasit letiltottam, csajszit meg letoroltem. Csajszi multkor oda akart jonni hozzam a boltba, de sietnem kellett a munkaba, ott volt a tesom is es nem volt fel oraja hogy elvaltak.Faj hogy egyutt vannak, nem tudom elfogadni, probalok rajta nem agyalni de nem megy.

febr. 17. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak sima megszokás, kötődés. Szard le.
febr. 17. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem írtad volna, hogy van gyereked, áttanácsoltalak volna a tiniszerelem kategóriába. Tiktok, letiltások, fb...
febr. 17. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Faj hogy egyutt vannak, nem tudom elfogadni"

Ez csak hiúság, irigység részedről. Nem is tetszik neked a férfi és nem is tudod becsülni, többször elutasítottad. Akkor most mit sajnálsz?

Nem ő a te embered.

febr. 17. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:

"Utána derült ki hogy alkoholista, 3 különböző nő mondta hogy nőverő, pénzlenyúló, fiát csak abba a 2 napba segiti amikor vele van."

Eddig olvastam és ennyi. Látni, hogy semmi önbecsülésed nincs és rajta keresztül akarsz szerezni hiszen sose akart téged barátnőnek, sőt még barátnak sem csak meg akart dugni. Hát aranyom az ÖNbecsülés belülről fakad. Menj el pszichológushoz ha van rá pénzed, szerezz rá pénzt és tiltsd le ha eddig nem tetted meg.

febr. 17. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:
3as azért volt indok hogy elküldjem játszott velem.
febr. 17. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

"Hát aranyom az ÖNbecsülés belülről fakad."

Ha valakinek kevés van, az ráfaragott, mert ez nagyon nehezen - vagy inkább sehogyan sem - fejleszthető. És sokba is van...

febr. 17. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
#6- ez nem igaz, fejleszthető. Pl pont azzal, hogy azt mondom, több vagyok annál, minthogy olyan után epekedjek, aki rosszul bánt velem. Itt kezdődik.
tegnapelőtt 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!