Társaságban le lehet venni a maszkot arra hivatkozva, hogy már a második oltást is megkapta az illető? (feltehetően 2 hétnél régebben)
Figyelt kérdés
Beszélgetős műsorban történt a tévében, és szerintem így sem illik levenni, szolidaritást is lehet vállalni a többiekkel, nem beszélve arról, hogy így sem 100% a védettség.2021. márc. 31. 18:10
A kérdező szavazást indított:
Nincs ezzel probléma
Nem illik
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az oltás nem a fertőzés ellen véd, hanem a megbetegedés ellen. Így a maszkot levevő oltott fél így is fertőzheti a többieket.... De előbb utóbb úgyis ez lesz a vége, hogy mindenki leveszi, aki oltott, csak még korai.
2/9 anonim válasza:
Érdemes megkérdezni, és aztán megegyezés szerint.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 3. 21:49
4/9 anonim válasza:
Attól még terjesztheti a vírust, ez így önzőség vagy butaság.
5/9 A kérdező kommentje:
Azóta mástól is láttam... Meg olyat is, aki bement a stúdióba maszk nélkül, mind intelligens ember volt.
2021. ápr. 4. 18:53
6/9 anonim válasza:
Intelligens emberek is fertőzhetnek, egyrészt másrészt inkább figyelmesség, felelősségtudat kérdése, mint IQ-jé.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyetértünk
2021. ápr. 8. 08:39
8/9 anonim válasza:
Stúdiók meg nem is számítanak, nagy területnek. De azt nem tudom, hogy megbízható teszttel megnézték-e őket a helyszínen, hogy fertőzhetnek-e, de úgy, hogy mindenkit aki ott van.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem kizárt, az egy kicsit drága lenne, és tudtommal nem is túl megbízható, ráadásul azért vannak maszkban (a normálisabbja).
2021. ápr. 8. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!