Számomra nagyon bosszantó, ha egy társas házban az illető család nyitott ajtóval él a balkonon a többiek előtt éli az életét, eszik, telefonál, családtaggal beszél és közben nézeget, ki jön és ki megy. Miért bosszant?
Ha ez megnyugtat, engem is bosszant, ha a szomszéd nyitott ajtónál éii az életét.
Azt szoktuk meg, hogy társasházak diszkrétek, jól el vannak választva egymástól a lakók.
Ismerős a helyzet, én sem szeretem. Nálunk is megy a gangos min. félórás pofázás, az ablakokat nyitva hagyva akkora huzat keletkezik, mint egy helikopter közelében. Mivel az ilyenek idősek, simán megtehetnék, hogy összejárnak, és zárt ajtók között beszélnék meg a dolgaikat, de nem teszik.
Nem így kellene, mert mindenkinek van egy nagy házban élete, magánélete, amit a zárt ajtók közt kellene élni, így ezzel is simán zavarják a másikat (nem feltétlen akaratlagos hangoskodás). A házmesterek meg t×k az ilyen igényekre.
Igen, közös a balkon és az egyik szomszéd csak úgy tud eljutni a saját lakásáig, hogy keresztül kell mennie a kinn élő embereken, de őt nem zavarja.
Tulajdonképpen a házban, bárkinek panaszkodok, senkit sem zavar a közös képviselő pedig nagyot hall :) Most még egy padot is kiraktak a balkonra+ három kisszék és ott űl az egész család, plusz vendégek, cigiznek, esznek, isznak stb. élik az életüket. Akkor ezek szerint normális vagyok, ha ez engem zavar!!!
Te megszoktad az individualista létet, ők megszokták a társas létet.
Az emberek különbözők, és nem lehetséges, hogy az azonos mentalitásúak lakjanak együtt.
Dehogy normális.... gyerekkoromban az ablakom alatt lévő padon élték az életüket a gyerekesek... ahogy bejött a jóidő... éjjel, hajnalban meg a részegek bulisok.
Amikor nagyobb lette 15... kimentem egy éjjel amikor sokadik napja nem tudtam aludni, szétvertem a pad ülő fa részét... félévig nyugi volt... rá félévre visszatette az önkormányzat a leceket.. .megint oda szoktak. Megint szétbasztam a padot.
Utána már a beton alapzatot is kiástam. Fényes nappal. Nem érdekel, jelentsenek fel... évekig tűrtem az ablakom alatt a padot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!