Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kiket szokás meghívni 18-ik...

Kiket szokás meghívni 18-ik szülinapra, a nagykorúsítádi bulira?

Figyelt kérdés

Persze, azt gondolom hogy barátokat meg osztálytársakat igen. De pl meg szokták hívni egyszerű ismerősöket, olyanokat akikkel nem túl intenzív a kapcsolat, de ismerik egymást?

Eddig sok ilyen bulin voltam, de ezt soha nem figyeltem meg.

Azért lenne ez releváns számomra, mert szeretnék olyan embereket is meghívni esetleg, akikkel inkább csak haveri vagy ismerősi kapcsolatom van, meg olyat akivel max pár alkalommal beszéltem de amúgy jóban vagyunk.

Csak nem szeretném, hogy furának tűnjön, vagy hogy kellemetlenség okozzák nekik ezzel. Szokás ez, vagy tényleg csak a legközelebbieket szokták meghívni?

2021. febr. 26. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Meghívnám a megyés püspököt is, ha szabadkozik, akkor a helyi plébánost.
2021. febr. 26. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
En csak a barataimat hivtam.
2021. febr. 26. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Én csak rokoni körben tartottam.

Mikor meg haverokkal találkoztam akkor ittunk rá valamit. Nem nagyon volt szokás nálam se haveri körben, hogy hívogatjuk a másikat. Csak rokonokkal ünnepeltünk bármit is. Abból is ugye a szűkebb családi kör.

2021. febr. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!