Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illik nagy borravalót adni...

Illik nagy borravalót adni egy pultos lánynak, ha nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Nyilván ismerem és beszélgettünk, meg voltunk együtt buliba párszor stb.

Arra gondoltam ,hogy elmegyek ételélt amikor ő dolgozik és mondjuk hagyok neki ott nagy borravalót. Mondjuk 3-4 ezret is akár.

Tudom, hogy covid van, de elvitelre lehet kérni ott.

2020. nov. 26. 10:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg nem kell a nagy borravaló, akkor a kérdező örvendezhet, hogy milyen rendes és szerény nő és elismerését kifejezheti szóbeli dicsérettel, randira hívással és akkor is csak nyerhet vele. Mindenképpen jó ötlet arra, hogy felhívja magára a csaj figyelmét és lehet belőle valami!
2020. nov. 26. 10:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha akarsz tőle valamit, akkor inkább hívd el randizni. Ha meg nem, vagy ő nem akar tőled, akkor felesleges ekkora "borra való"

Meg úgy alapvetően szerintem ez egy tök kellemetlen helyzet, hogy kap egy borravalónak nagy, minden másnak kicsi összeget.

2020. nov. 26. 10:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be neki a csávó, akkor meg legalább megpróbálta! Lehet, ennél a csajnál ez működni fog és a kérdezó sem túl randa!
2020. nov. 26. 10:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Azért előtte kérdezd meg a csajt, hogy van-e párja....
2020. nov. 26. 11:07
 25/26 anonim ***** válasza:
91%

Ez véleményem szerint pont olyan megmosolyogtató, mint mondjuk közösségi médiában a "kúrólike" (kanos fiúk belikeolják a lányok posztjait / kommentjeit). Semmi eredményt nem hoz.

Ha tetszik, beszélgess vele, hívd el akár randira. Aztán vagy elmegy, vagy nem.

2020. nov. 26. 11:15
 26/26 anonim ***** válasza:
SIMP
2021. jan. 24. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!