Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem úgy, hogy nem...

Miért érzem úgy, hogy nem tetszik neki?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el digitálisan rajzolni - ehhez képest eléggé jól és gyorsan fejlődök.

A legjobb barátnőm meg már évek óta rajzol, és nagyon ügyes benne.

Van a párommal és a legjobb barátnőmmel egy közös beszélgetős csoportunk, ahova mi a legjobb barátnőmmel be is szoktuk küldeni a rajzainkat.

Az enyémekre mindig annyit ír, hogy "jó lett", vagy valamelyik rajzomnál például azt mondta, hogy "jó a háttér", pedig csak összemosott színek voltak...

Amikor pedig a barátnőm küldi be a rajzait, akkor már "Milyen aranyooos!!" "AAAAW" "Azta!" "K.rv. jó lett". Értem én, hogy tényleg szépeket és aranyosakat rajzol, de azért ez kicsit kiábrándító, hogy az enyémeket ilyenekkel reagálja le, holott mindegyiken több napon át dolgozom, és szerintem tényleg nem bénák.

Nem, nincs a legjobb barátnőm és a párom között semmi.:)

2020. júl. 10. 16:59
 1/7 A kérdező kommentje:

Plusz enyhén fájó reakció a barátnőm rajzaira: "Imádom"

...:(((

2020. júl. 10. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

esetleg,ha nem is tetszik neki akkor azt kéne írja,hogy sz.r lett? tényleg rosszul eshet,ha barátnőd rajzaira így reagál és a tiédékre meg úgy.

esetleg nem küldessz be egyet?

2020. júl. 10. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy kompenzálni akar, hogy el akarja kerülni, hogy a úgy tűnjön, hogy veled kivételez, mert a párod, és ezért átesik a ló túloldalára?
2020. júl. 11. 10:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Meglehet, de nem így érzem:( Esetleg hozzam fel neki finoman?
2020. júl. 11. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Vagy a te munkàd nem veszi komolyan ez is lehet.

Pl Picasso munkait is nagyra ertekelik de amikor egy festmenyre kitalàltàk hogy Picasso gyerekètöl van arra is kaptak mint a legyek es amugy csak poen volt vagy teszt mert csak sima gyerekrajz volt.

az emberek nem ertenek a müveszethez.

Ha hires vagy sokat ér a képed ha nem vagy az akkor semmit

2020. júl. 12. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

* ha hires vagy, sokat er a képed.

En facen tapasztalom ezt az exem feltett vmi gagyi müvét sajna eleg götcsösen rajzol nem tud vonalat se huzni de amiert sok az ismeröse több a likja mint azoknak akik ertenek is hozzà tehetsegük is van.

2020. júl. 12. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
*like-ja
2020. júl. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!