Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez, ha nem tetszik, miért érzem ezt?
Szóval van 1 srác, akivel pár napja kezdtem beszélni, és igazából nagyon hasonlít arra, aki előtte tetszett, és még nem tudtam elgelejteni, de tök kísérteties, ugyanúgy hívják őket, ugyanúgy hordják a hajuk, ugyanolyan a szemszínük, mindketten szemüvegesek, hasonlóak arcra, stb., és igazából azzal, aki előtte tetszett, nem végződött valami jól a dolog.. de hónapok óta nem tudom elfelejteni..
Na szóval, ezzel az új sráccal csak pár napja beszélek, és tök barátian, meg tök jó fej, meg tök jól meg vagyok vele, de nem tetszik.. meg barátként tekintek rá, egyáltalán nem vinzodom hozzá, mégis, mindig azon izgulok, mit fog visszaírni, sokat beszélek róla, és már felajánlotta , hogy találkozzunk, és tökre elkezdett kalapálni a szívem, meg stb, de ez akkor most ez így mi???
" és tök barátian, meg tök jó fej, meg tök jól meg vagyok vele,"
Szerintem tökhiányod van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!