Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki borzasztóan tetszik és úgy érzem hogy beleszerettem. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
ő budapesten lakik én meg nyíregyházán és azt mondta, hogy szívesen összejönne velem ha nem lenne ekkora távolság köztünk, pedig én megmondtam neki hogy bármikor le tudnék menni mert ott lakik egy közeli rokonom. és még azt is mondta, hogy a korom is zavarja, de az csak egy picit (5 év van köztünk). szerintetek mit tegyek? Mert úgy érzem, hogy nem vagyok képes elfelejteni vagy ilyesmi. bocsi hogy a mondat első betűje kisbetű, elromlott a caps lock-om.2016. júl. 12. 21:31
1/4 anonim válasza:
A kekszet a polcra tedd fel a kedvemért :3
2/4 anonim válasza:
Látogasd meg legalább tartalmasan telik a nyár ha már szereted, de ha nemet akkor ne zavartasd magad van még hal a tengerben
4/4 A kérdező kommentje:
jó ötlet, köszi :)
2016. júl. 13. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!