Hogyan tudok egy fiúval beszélgetni anélkül, hogy azt hinné tetszik nekem?
Szerintem nem nagyon tudsz, egy idő után ha jóban lesztek és tényleg megnyíltok egymásnak, akkor úgyis többet fog érezni valaki.
De miért akarsz fiúkkal barátkozni úgy hogy még véletlenül se lehet semmi belőle?
Tini korom óta inkább fiókkal beszélgetek, azért elég ritka probléma volt, hogy annyira többet akartak volna, sok esetben volt barátnőjük, nekem meg párom, egész egyszerűen csak jobban érdekel a mobilipar fejlődése, mint valami csini körömlakk, így magától értetődött, hogy társaságokban sem a tyúkollá alakult asztalszélre sodródom. Nyilván mindig a kapcsolat határozza meg mit lehet és mit nem, van akinek meg merem mondani, hogy női szemmel mi lehet izgalmas a személyében, és a külsejében, de ott tisztázott a helyzet, hogy én nem akarok semmit, és ez most arról szól, hogy kicsit irányt mutassak. Például mondjuk ölelés akkor fér bele, ha tisztázottan testvériesen tekintetek egymásra, akkor sem ilyen nemiszerv összeérintős közelség, de igazából ösztönösen nem is úgy ölelsz meg egy másik embert, akihez nem vonzódsz szexuálisan.
Alapjáraton a fiúk tisztában vannak vele, hogy attól, hogy egy lány szóba áll velük, még nem akarja őket rögtön mindenre (ez egyébként fordítva is igaz) nyilván vannak elkeseredett fiúk, akiknek az anyjuk óta te vagy az első aki hozzájuk szól, és még nem is s*g*fej velük, van ilyen, nálunk esetleg előfordulhat hogy a sima kedvességet félreértik.
Azért nem tudsz fiúkkal barátkozni, mert ezen pörögsz szerintem, hogy jajj csak nehogy félreértsen :D Nyugi nem fog, persze nyilván van az a lány aki annak is kelleti magát, akitől semmit nem akar, de ha te nem ilyen vagy, ha nem csapod ki a kirakatot egy baráti találkozóra, ha nem hangsúlyozgatod hogy milyen szexi a srác, ha nem fogdosod indokolatlanul akkor szerintem úgy alapjáraton ők friendzoneban érzik magukat, és jelezni kell erőteljesebben ha valamit akarsz is. Te amúgy ha egy fiú beszél veled szoktad feltételezni hogy biztos tetszel?
#1:
Vannak olyan lányok, akik nem kifejezetten csak párkapcsolatot látnak egy fiúban.
és vannak olyan fiúk is....egyszerűen léteznek emberek akik nem látnak minden ellenkező neműben prédát, és nekik lehetőségük van nagyon jó barátságokat kötni ellenkező neművel :D
Akinek meg mindenki préda, az gondolja magát át kicsit...
Nekem fiúként mindig is lány barátaim voltak. Velük jobban megtalálom a közös hangot, jobban tudok beszélgetni velük mint a fiúkkal. Nem azért lett vége, mert többet akartam volna, sőt... Pont hogy az egyik lány akart volna tőlem többet. De én nem tudtam volna vele leélni az életem. De inkább az vetett véget az eddigieknek, hogy meghülyültek, vagy nem voltam egy idő után fontos a számukra.
A lényeg: aki minden lányra azt hiszi, hogy tetszel neki az nem akar barátkozni, vagy mindenáron, akárkivel kapcsolatot szeretne, aztán ha már úgyis barátkoztok hátha. Olyanokat keress akinek stabil, hosszantartó kapcsolata van, esetleg már jegyesek, házasok. Itt biztos nem fog előfordulni ilyesmi, ráadásul két barátot is szerezhetsz egy csapásra, mert a párját is megismerheted, együtt fogtok találkozni, programokra menni.
Én nem értem, miért ne lehetne beszélgetni? Pont úgy, mint egy lánnyal/nővel.
Ha nem flörtölsz, akkor miért gondolná, hogy bármit is akarsz tőle? Nekem ez sosem okozott gondot, gyerekkorom óta mindig fiúk, férfiak is a barátaim, és egy alkalmat kivéve soha, senki nem értett félre. Az az egy mondjuk elég kínos volt, de az a szegény srác, mint később megtudtam, annyira akart már barátnőt, hogy még azt is bemesélte magának, hogy a boltban az eladó "úgy" nézett rá... Szóval ja, de normális emberek között ez nem szokott gondot jelenteni.
Targyilagosan diplomatikusan asszexualisan
Ne dobald a hajad ne vigyorogj feleslegesen ne hülyesegröl beszelj hanem mint aki egy semleges emberrel beszel pl orvosnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!