Elkezdtem facebookon beszélgetni egy sráccal aki tetszik. Egyszer nagyon jó fej volt, velem, egyszer meg nagyon bunkó, most meg sikeresen összevesztünk. Viszont nem értem, azt amit mondott. Szerintetek ez mit jelent?
én:kérlek elégedj meg annyival, hogy én őszintén sajnálom.
ő:ez nem elég
én:akkor nem tudok mit tenni.
ő:ez van, mégsem beszélünk akkor többet.
én:mondom, ha így döntesz, akkor nem fogok írni, senkinek nem akarok a terhére lenni:)
ő:Részben ez bölcs dolog.
én: na akkor valamit jól is tudok csinálni:)
ő:Részben
NEM ÉRTEM. megkérdeztem tőle, hogy mit ért ez alatt, de arra már nem írt vissza :( szerintetek?
ez azt jelenti, hogy kb. 15 évesek vagytok, és túlértékeled azt a rohadt facebookot.
élőben kéne ismerkedni
viszont beszélgetés alatt 3x elköszöntem tőle, és ő meg rá 5-10 percre mindig visszaírt....
amikor smileyt írtam neki arra is visszaírt. De ha valakit nem bírok, és nem akarok vele beszélni, akkor nem írok neki nem?
Ezt úgy hívják, fölényeskedés. Mondj (írj) sejtelmes dolgokat, amik semmire se vonatkoznak, és ha kérdik, mire vonatkozik, ne válaszolj, mert az ám a sejtelmes. Így biztos, hogy nagyon okos vagy, mert akárhogy töri a fejét az ember, hogy érthetted, amit mondtál (írtál), mert ő képtelen felfogni.
Ennyi a trükk. De az is lehet, hogy gondolt valamire, csak nem beszéli jól az anyanyelvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!