Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illik nagy borravalót adni...

Illik nagy borravalót adni egy pultos lánynak, ha nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Nyilván ismerem és beszélgettünk, meg voltunk együtt buliba párszor stb.

Arra gondoltam ,hogy elmegyek ételélt amikor ő dolgozik és mondjuk hagyok neki ott nagy borravalót. Mondjuk 3-4 ezret is akár.

Tudom, hogy covid van, de elvitelre lehet kérni ott.

2020. nov. 26. 10:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%

9: lehet, hogy így gondolod, de mi a másik oldalról is látjuk a helyzetet.

Nagyon rossz kicsengése van, hogy pénzzel akarsz figyelmet, jó benyomást kicsikarni...

2020. nov. 26. 10:27
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem nagyon is gáláns ötlet, mert biztos nem keres sokat a csaj és tuti, hogy be fogsz neki vésődni egy életre! Hajrá! Aztán majd írd meg, h mi volt, hogy fogadta! Üdítő dolog látni egy lovagot a sok smucig pasi között. :)
2020. nov. 26. 10:36
 13/26 anonim ***** válasza:
10%
Amikor a sztárok nagy borravalókat hagynak külföldi pultoscsajoknál akkor sem gondolja senki, hogy megveszi őket ezzel, hanem egy nagylelkű gesztus és jó látni az örömöt az arcukon, szerintem illik és tedd azt kérdező, amit a szíved diktál! Tuti lesz helye a pénznek.
2020. nov. 26. 10:40
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
ne keverd a sztárokat a kérdezővel, akinek az a célja, hogy esetleg legyen valami ebből az ismeretségből.
2020. nov. 26. 10:40
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Nah, lepontoztak a smucigok! Látjátok, ezért nem lesz nektek párotok soha, mert nem csak hogy ti sajnáljátok mástól a jót, de még azt is lebeszélnétek, aki szívesen adja!
2020. nov. 26. 10:42
 16/26 anonim ***** válasza:
78%

15: ennek semmi köze a smucigsághoz!

A nő szempontjából ez egyértelműen megvétel. Prostituálás.

2020. nov. 26. 10:44
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

@10:44

Ne foglalkozz vele, had vergődjön magába.

2020. nov. 26. 10:46
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
És szerintem lesz is ismeretség belőle, mert a csaj a biztonságot, nagyvonalúságot fogja a kérdezőben látni - feltéve, ha nem játsza meg az eszét! Nem kell álszenteskedni, mert szerintem nem létezik olyan ember, aki egy fárasztó melós napon ne örülne a magasabb borravalónak. Az emberek akkor is emberek, ha sztárok ha nem.
2020. nov. 26. 10:46
 19/26 anonim ***** válasza:
54%
Majd az adott csaj eldönti, hogy ez számára mit jelent, ne ti döntsétek már el helyette savanyú Jóskák!
2020. nov. 26. 10:49
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

Én nő létemre írtam, hogy rohadtul kellemetlen helyzet. Velem már megtörtént. Mikor pultosként dolgoztam volt egy vendég, akinek láttam, hogy tetszem. Ő nekem sajnos nem. Eleinte csak 2-300 Ft-ot hagyott, ez még oké. Amikor már kezdte az 1-2-3 ezres borravalókat, az már nagyon rossz érzés volt. Mikor visszautasítottam a borravalókat,akkor megsértődött. Mert ugye itt a borravaló=az ő közeledése elfogadása/visszautasítása volt a helyzet.

A borravaló nem arra való, hogy azzal udvaroljunk. Aki adja, az azért adja, mert jó szándékkal ad, amennyit megengedhet.

2020. nov. 26. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!