Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek gáz erdőben...

Szerintetek gáz erdőben nyilvánosan pisilni ahol megláthatnak?

Figyelt kérdés
pasiként.
2020. nov. 19. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz
2020. nov. 19. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Több alkalommal pisiltem erdőben, ráadásul nőként, de még nem látott meg senki.

Igaz, hogy inkább bemegyek a bozótba is, a kérdezővel ellentétben.

Magadnak köszönd, ha meglátnak!

2020. nov. 20. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Na 12-es végre egy normális válasz!
2020. nov. 22. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és nekem is kellett már párszor erdőben túra vagy kirándulás közben. Nem vagyok a híve, viszont, ha kell, akkor kell. Ez alapszükséglet és többet árt, ha tartogatod, mintha valaki meglát befordulva. Neki is kellemetlen a helyzet, de el kell végezni valahol, nincs mit tenni.

Ne gondold túl, fordulj elfele ösvénytől és kicsit menj beljebb bokrokhoz, hogy ne vegyenek észre annyira.

Semmi ciki vagy gáz nincs ebben, ne gondold túl! :)

2020. dec. 4. 05:28
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem a Budai villák hátsó kertjeiben kell "túrázni" amit a sznobok természetnek neveznek, hanem mondjuk a Bükk vagy a Zemplén rengetegében, ahol közel s távol nincs egy teremtett lélek se, és akkor már nem fog zavarni, hogy meglátnak-e.

Egyébként egy bokrot csak találsz bárhol is vagy...

2020. dec. 9. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Lakatlan területen nem gáz. Lakott területen illetlen, fertőzésveszélyes és a rendőr is megbüntethet. Én nő vagyok, de ha kell a korcsmába is bemegyek a folyóügyeimet intézni, pedig nem vagyok vendég. Viszont egyszer úgy rám jött a szapora, hogy az utcán egy fás területen guggoltam le. Szerencsére volt ott lekaszált fű, amivel be tudtam takarni.
2021. ápr. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!