Férfiak! Nem érzitek kellemetlennek, hogy a piszoárnál bárki megláthatja a péniszeteket?
URISTEN, VALAKI MEGLATJA! MINDMEGHALUNK!
Az megvan, hogy aki mellem all, annak is hasonlo alkatresze van? Ahogy en se nezegetem az ovet, o se nezegeti az enyemet.
Még hányszor jön ez a kérdés ?
Mennél előbb meg könnyebbüljünk ,az fontosabb ilyenkor .
Én letojom. Ha pisilni kell pisilek :)
1x volt belőle problémám hogy egy csávó nagyon bámulta, sztem meleg volt....
neki is van pénisze, újat nem mutatok vele...
na meg sajnos az enyém nem olyan nagy, így csalódni fog
Bár a dolog természetes, rohadtul nem kellemes. Hiába van mereven viszonylag nagy fütyim, -nagyon kicsire összemegy ha pisilnem kell, pluszban ott vannak az arányok is: testépítő vagyok.
Nudista strandon,vállalati zuhanyzóban van idő rá,hogy az ember hozzászokjon,de a nyilvános WC nem lesz soha a kedvencem.
Nem zavar. Ha mar elindult a pisiles nezheti aki akarja. Nem jellemzo, hogy barki is nezne, szerintem mindenki megvan a sajatjaval.
Egyszer megtortent, hogy egy kissrac a strandi wc-ben nezett. Raneztem es fele fordultam enyhen, hogy lassa ha mar kivancsi. Amint vegeztem leraztam, 1-2 x hatrahuztam meg vissza aztan eltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!