Fiúk, férfiak, akik oldalra/felfelé állítva teszitek a péniszeteket az alsóba! Hogyan jött nálatok ez a szokás?
Általában nagyon feszülnek azok a boxerek és nem igazán hosszúak.
Ebből fakadóan vagy szorít vagy kilóg a boxer alól, ha csak úgy lóg... felfelé pedig van hely..
Képeken pedig egyértelműen marketing.
Akkor valószínűleg más szabású alsót hordasz, ha kevesebb volt a hely felül.
Egyébként én is oldalra szoktam tenni - alapból így szoktam meg, amióta "van mit eltenni", vagyis nem kukacméretű.
Nagyon passzosnak kell lenni annak a gatyának,ami ott megtartja ahova tették .Megjegyzem ez nem is egészséges .
A kard hüvelye (tokja) bal oldalon van,mert a kard jobb kézzel van kihúzva belőle .Látszik nem a húszároknál voltál katona .D
A csat a nadrágszíjon azért van bal oldalt,mert csak igy lehet a derékon megszoritani,és rögziteni a lyukban .
Hogy a faxnak is ott a helye,így kerek a mondás .
Na jó, akkor - hogy stílszerű legyek - tegyük tisztába a dolgokat..
Az idézett mondás nem arra utal, hogy a péniszt melyik oldal felé fordítva "kell" elhelyezni, hanem hogy a "komplett csomag" a nadrágél vágásához képest bal vagy jobb oldalra van-e helyezve.
A mondás amúgy marhaság, mivel nem veszi figyelembe, hogy balkezesek esetében a herék is ellentétes szimmetriával fejlődtek ki, márpedig alapvetően ez határozza meg, hogy a férfiember melyik oldalra igazítva érzi kényelmesnek az elhelyezést, ugyanis az egyik here mindenkinél lejjebb lóg mint a másik, csakhogy a balkezeseknél ez pont az ellentétes oldali mint a jobbkezeseknél.
Nu, hát dióhéjban ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!