Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egyszerűen utálok magázódni,...

Egyszerűen utálok magázódni, más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

természetesen nem feltétlen arról beszélek, amikor hivatalos helyre megyek, ügyet intézni vagy orvoshoz, de pl. Ha egy fiatalabb valaki ül az önkormányzatnál vagy postán, bankban, akkor annyira nem jön a számra a magázódás... , Meg itt nem is arról van szó, hogy mindenkit letegeznék... de egyszerűen nekem a magázás annyira személytelen és nagyon távolságtartónak érzem.

A tiszteletet enélkül is meg tudnám adni.

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. júl. 17. 10:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Ez legalább olyan fölösleges kérdés, mint az, hogy "utálok köszönni", vagy utálok ügyintézni.

Lehet önmagadban berzenkedni, de sokra nem mész vele.

Vannak dolgok, amiket muszáj csinálni, akkor is, ha nem tetszik...

2020. júl. 18. 10:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Azert van ez az oldal, hogy az emberek kerdeseket tegyenek fel olyan dolgokkal kapcsolatban, amik erdeklik. Es tegnap pont ez volt az, ami erdekelt. Lehet holnap szamodra még fölöslegesebb kerdest fogok felteni ma vagy holnap. Ki tudja. Bar, ha ennyire zavarnak masok kerdesei, akkor minek vagy gyakorin? Teli van nem vilag megvalto kerdesekkel/gondolatokkal az oldal. Hisz ezert hozták létre.
2020. júl. 18. 11:47
 13/15 mustafa33 ***** válasza:
10%
De minek feltenni azt amit már előtted feltettek száztizeneggyen, és kaptak rá bőven választ?
2020. júl. 27. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Én se szeretem. Kényelmetlen számomra, mikor egy picivel idősebb, vagy azonos korú embert kell magáznom. Pláne, hogy szerintem a tegezéssel is meg lehet adni másoknak a tiszteletet, nem kell feltétlen a magázás. Viszont nem akarom, hogy bunkónak gondoljanak, ezért hivatalos helyen kortól függetlenül magázok mindenkit.
2020. aug. 1. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem a személytelen és távolságtartó kommunikációt főleg hivatalos helyeken, így semmi bajom a magázódással.
2020. okt. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!