Hogy kéne megfogalmazni egy ilyen e-mailt?
Mivel nem szalonfüggő, hanem központi szabályozás, ezért biztos lehetsz a válaszban.
De tessék, tipp: kérdezz fordítva. Arról èrdeklődj, hogy van-e fix formanyomtatvány, vagy mi a szülői engedély módja, ha 17 évesen akarsz menni.
Ha mesébe illő szerencséd lesz, akkor az lesz a válasz, hogy hagyd csak, nem kell semmi.
(Zárójel: én nem is mennék olyan helyre, ahol nem foglalkoznak a szabályokkal.)
Miert erzed ennek szuksegesseget?
Inkabb azaon gondolkodj szerintwm, hogy vajon miert nem engedik... es vajon miert van erre kiszabott korhatar.. ami egyebkent sztem alacsonyan is van
Nem látok sok esélyt, mivel az előző alkalmakkor az egyiknél másfél évig győzködtem, a másiknál hónapokig. És aztán egy harmadikról is meggyőztem, amit két évvel ezelőtt nyárra ígért, és azóta sem voltunk, és most hogy szóbahoztam ismét vérig sértődött. Viszont most semmi kedvem hónapokig még évekig győzködni, mert hiába töltöm be a tizennyolcat, az a baj neki az a mentalitása, hogy ő addig meg fogja mondani, hogy mit csináljak, ami itthon lakok. Csak akkor már jogilag semmi nem áll az utamba, csak itthon kell tudnom elrejteni... Mindenesetre most inkább az a terv, hogy jövőhét csütörtökig győzködöm, ha nem jön be megírom az e-mailt, ha vállalják akkor megcsinálom a beleegyezése nélkül, ha nem, akkor várok a 18 szülinapomig, ha addig anyu nem megy bele, akkor meg akkor csinálom meg nélküle.
Már csak az a kérdés, hogy hogy fogalmazzam meg az emailt. Nem tudom, hogy illik ilyenkor kezdeni a köszöntést, meg a megszólítást?
Tisztelt X szalon (vagy Kedves Piercer, ha konkrét személynek írsz)
Arról szeretnék érdeklődni, hogy...
Köszönettel, te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!