Mit csináljak, ha az orvos letegez?
Ok boomer.
Én 36 évesen rosszul vagyok attól, ha magáznak.
Ok sweety pie...
Amúgy én is 36 vagyok.
És ha "lemagzának", akkor hogy reagálsz?
Engem 30pár évesen tegezett le az otp-ben egy idősebb ügyintéző nő. Minden gondolkodás nélkül visszategeztem, valószínűleg az orvosnál is ezt tenném kivéve ha már gyerekkorom óta ismer.
Ha téged zavar, akkor inkább tedd szóvá mert magától úgysem fog kapcsolni.
Nem értek egyet a 2-essel!
Ha kiskorút letegez egy orvos, az még oké! De ne legyen már ennyire lekezelő, hogy külön megegyezés nélkül, letegezi a betegét!
Még a két vh. között, amikor a rendőröket csendőröknek nevezték, és símán letegezték a "parasztot", de ők nem tegezhettek vissza = ezt nevezték "csendőr-pertu"-nak.
Legközelebb kérdezd meg tőle, hogy most te is tegezd vissza, vagy úgy gondolta, hogy csendőr-pertuban maradtok???
"magától úgysem fog kapcsolni"
Ez tuti...
Egyébként mi a felállás? Ki férfi, ki nő, ki az idősebb? (Nem mintha nem lenne igazad, kérdező, csak esetleg más lehet a megoldás a különféle variációkban.)
2. vagyok.
0%???
Mert én tanultam protokolt, ti meg prolik vagytok?
Ha a körzeti orvosod, símán keress helyette másikat, örömmel fognak akárhol fogadni. És hagyd ott! Ha ennyire paraszt, akkor ne tartson igényt arra a havi apanázsra sem, amit az államtól az állandó páciensei után kap!
Keress egy másik orvost, kérd ki a kartonodat, vagy küldje át x dokinak, és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!