Úgy érzem orvosra van szükségem de január végére kaptam időpontot. Mit csináljak?
Pszichiátriáról van szó, pánikbeteg vagyok :(
Nagyon szükségem lenne hogy valaki lásson.
Pánikbetegséggel doki? 😀
Egy pszichiáter tele fog tömni bogyókkal és elküld. Inkább pszichológushoz mennék. Szerintem a relax gyakorlatok sokkal hatásosabbak (keményebb napokon egy felessel kiegészìtve 😂) Egy jó pszichológus feltárja az okokat és nem csak a tüneteket tünteti el gyógyszerrel.
Kapnátok be, kûrva vicces ám más betegségén élcelődni!
Kérdező vagy magándoki vagy valamelyik lelkisegély szolgálatot hívd fel, ott lehalább végighallgatnak
Sajnos itt nem kapsz jó válaszokat, sokan csak bohóckodni járnak ide. És sajnos nincs túl sok esély, hogy jó pszichológust/pszichiátert találj. Nem érnek azok semmit.
Esetleg egy másik városban megpróbálhatsz elmenni a pszichiátriai rendelésre, hátha ott nincs várólista. Szerintem nincs mindenhol.
Amúgy C vitamin, sokféle vitamin, magnézium jót tehet. Vehetsz be sok C vitamint is, azt túladagolni nem lehet, és hátha használ.
Lefekvés előtt fél órával 1-2 deci vörösbor is talán jót tehet.
Az alkohollal amúgy vigyázni kell, mert függőséget alakíthat ki - nem mintha a pszichiátriai szerek nem.
Gyógyszertárakban kapható ingyen enyhébb, depresszió elleni szer, érdemes lenne megkérdezni. (Régebben én is szedtem, nekem mondjuk nem sokat használt, a nevére nem emlékszem.)
#7 ez nem influenza hanem pánikbetegsêg 😂
Esetleg a B vitamin enyhìteti, de nem lényegesen. Plussz én elmennék egy labor vizsgálatra mert nem feltétlen lelki ok áll mögötte lehet pajzsmirigy túltermelés is.
#9:
Ráesik egy tégla az utzán...belőnek az ablakon egy Dragunov-ból...egy megcsalt barátnő...egy féltékeny férj...egy bu_zi barát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!