Pünkösdkor mennyire illik eljegyezni a másikat szerintetek?
Sokan ugye karácsonykor, újévkor meg augusztus 20.-án szokták. Tehát egy jeles naphoz vagy ünnephez kötik az eljegyzést a férfiák közül jó páran.
Én ezt igazából nem igazán akartam volna sose, meg hát mindig is nyáron tudtam elképzelni.
A párom végül most pünkösd elsején kért meg, aminek jaj nagyon örülök és természetesen igent mondtam:)
Csak azért szerettem volna kiírni a kérdést, hogy ismertek -e még hasonlót, akit pont ezen a napon kértek meg? És hogy szerintetek illik -e ilyen napon vagy érdemes egy átlagos hétköznapot vagy hétvégét kitűzni erre a célra?:)
Őszintén nekem pünkösd napja általában olyan mint a több átlagos nap, annyi különbséggel, hogy aznap nincs munkanap.
Halottak napján kell megkérni a kezét. 😅 Bocsánat na.
Én nem örülnék, ha ünnepkor kérnék meg a kezem. Az már mas, ha pl. a szülinapomon, vagy egy nyaralás közben. :)
Szerintem szép gesztus, hogy egy ünnepélyes napra rakják egyesek az eljegyzést. Viszont igazán nincsen nagynjelentőssége.
Én annyiból örülnék, ha Szenteste kérné meg párom a kezem, hogy aznap jöttünk össze :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!